Un fotbalist din Brazilia se poate considera cel mai norocos om din lume, după ce a supraviețuit unui accident de mașină groaznic.

Henrique este mijlocaș la clubul de fotbal Cruzeiro, din Brazilia. Dacă n-a devenit celebru la nivel mondial pentru jocul pe care îl face, sigur va deveni ca urmare a accidentului din care a scăpat aproape nevătămat.

Accidentul s-a petrecut pe 26 iunie, când Henrique, aflat la volanul mașinii sale, un Land Rover, a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit într-o prăpastie adâncă de 200 de metri.

Patru mașini de pompieri au intervenit în cadrul misiunii de salvare a fotbalistului, iar spre surprinderea tututror, saslvatorii l-au găsit pe Henrique doar ”dezorientat și confuz”, fără să aibă mai mult de câteva zgârieturi pe corp.

Acesta a fost internat, totuși, în spital, pentru a fi monitorizat în continuare și pe bună dreptate, având în vedere mai ales trauma psihică prin care a trecut, dacă nu fizică.

Manageerul fotbalistului spune că acesta va mai rămâne câteva zile în spital, dar că starea sa este stabilă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Iulie 2020 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.