Un bărbat se poate considera mai mult de norocos, după ce a reușit să câștige la loterie de două ori în trei ani, câte patru milioane de dolari.

În timp ce majoritatea nu reușesc să câștige nici ceva mărunțiș la loterie, un bărbat din Michigan, SUA; a reușit să câștige 4 milioane de dolari.... de două ori.

”Nu te aștepți să câștigi milioane nici măcar o dată, iar să îndrăznești să crezi că vei câștiga și a doua oară e deja prea mult”, spune Mark Clark, după ce a câștigat a doua oară la loto.

”E greu de transpus în cuvinte ceea ce simt exact”, spune Clark, în vârstă de 50 de ani, a cărui poveste de succes a început în urmă cu trei ani.

La momentul respectiv, bărbatul, șofer de camion, a cumpărat un loz în timp ce livra combustibil la o benzinărie. A răzuit codul de bare, iar mesajul îl îndemna să discute cu persoana de la casa de marcat, iar vânzătorul a răzuit restul lozului și la un moment dat, s-a oprit și cu o figură șocată i-a spus: ”Mark, tocmai ai câștigat 4 milioane de dolari.”

Bărbatul și-a dus camionul înapoi la locul de muncă, a mers la părinți pentru a le da vestea, apoi și-a dat demisia.

Clark a mai cumpărat un loz luna aceasta și din nou, a câștigat 4 milioane de dolari: ”Am răzuit biletul cu o monedă pe care tata mi-a dat-o acum 10 ani”, spune acesta.

”L-am pierdut acum un an după o luptă cu boala, iar acum mă gândesc că moneda de la el m-a ajutat într-un fel.”

Bărbatul spune că va reveni la viața liniștită de care se bucura după ce și-a dat demisia, relaxându-se la partide de pescuit. ”Eu și tata obișnuiam să pescuim împreună și am multe amintiri frumoase de atunci, astfel că acum voi avea mai mult timp să pescuiesc, dar și să petrec timp cu familia mea”, spune Clark, conform cnn.com.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Iunie 2020 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.