Simona Halep, numarul 1 mondial, sustine ca 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale si ca acum abia asteapta vacanta.
"Sunt bucuroasa de ceea ce s-a intamplat anul acesta. M-am intors cu drag acasa si de abia astept sa ma odihnesc, sa am o vacanta frumoasa. Cu siguranta a fost cel mai bun al meu. Voi face recuperare la spate pentru ca trebuie sa ma fac bine. O sa fiu in fiecare zi in sala de gimnastica, asa ca nu se vor schimba prea multe lucruri. Operatia este exclusa. Inca am dureri la spate, dar sunt normale. Dar vor trece, eu sunt foarte pozitiva.

Vacanta este importanta. O sa iau o vacanta mai lunga de data asta. Nu stiu daca o sa ma distrez prea mult, dar o sa ma odihnesc. O sa plec pe unde o sa-mi faca placere si cu cine o sa-mi faca placere. Anul trecut pauza de tenis a fost de 5 saptamani, deci nu o sa fie o mare diferenta. De la an la an e o saptamana in plus, iar asta e bine"
, a declarat jucatoarea de tenis la intoarcerea din Singapore, potrivit dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.