Echipa Dinamo Bucuresti a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), formatia Steaua Bucuresti, in derbiul etapei a XVIII-a a Ligii I, disputat pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Varela '56 autogol, Palici '67 si Gnohere '84, in timp ce pentru oaspeti a inscris Stanciu, in minutul 90+2.

1-0: Gavrila a centrat din partea stanga si Varela si-a inscris in proprie poarta din 3 metri.

2-0: Gnohere a centrat din partea stanga, Guilherme a respins gresit si Palici a inscris cu un sut din prima de la 15 metri.

3-0: Filip a centrat din partea stanga si Gnohere a inscris cu un sut din prima de la 12 metri.

3-1: Stanciu a redus din diferenta cu un sut de la 25 de metri.

Dinamo Bucuresti: Cerniauskas - Fai, Nedelcearu, Mevlja, S. Filip - Anton (Van Haaren '74), Vojnovici - Shalaj (Gavrila '53), Palici, Rotariu - Essombe (Gnohere '62). Antrenor: Mircea Rednic.

Steaua Bucuresti: Nita - Rapa, Varela, Tosca, Guilherme (Ontel '85) - Breeveld, L. Filip (Mihalcea '79) - Ad. Popa, Stanciu, Tudorie (Enceanu '68) - Tade. Antrenor: Dumitru Dumitriu.

Cartonase galbene: Vojnovici '60, Palici '87, Gnohere '90+3 / Breeveld '27, Rapa '44, Tudorie '65, Enceanu '79.

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Octavian Sovre, Vasile Marinescu (asistenti) - Dragos Istrate (rezerva).

Observatori: Augustus Constantin, Adrian Ionescu.

Inainte de inceperea meciului s-a tinut un moment de reculegere, iar galeria dinamovista a avut o coregrafie in memoria victimelor incendiului de la clubul Colectiv din Capitala, scrie MEDIAFAX.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 33 de persoane, numarul victimelor ajungand, duminica, la 60.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa zece au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si doi in Germania.

Citeste si:
Fost consilier local bătut de ultrașii Stelei într-un magazin
Fost consilier local bătut de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.