Un fost consilier local din Dej a dat nas în nas cu suporterii steliști, care au devastat un magazin în pauza meciului. Scandalul a pornit de la câteva replici acide între oficial și ultrași. Nu se știe însă cum au reușit adepții echipei roș-albastre să iasă de pe stadion. Cert este că, plini de furie din cauza celor întâmplate în teren, când au dat de consilier, l-au luat la pumni și picioare prin tot magazinul.

Fost consilier local, fan al echipei Unirea Dej, luat la bataie de ultrașii steliști

La Dej, Steaua a suferit prima înfrângere din acest sezon al Ligii 2. Echipa antrenată de Mihai Oprița a pierdut cu 2-1 și a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 30, când Bărbulescu a fost eliminat. Ca în cele mai multe dăți, Steaua a fost susținută de un grup important de ultrași, deși, în acest caz, Dejul e separat de București de o distanță mare.

Câțiva sunt în centrul unui scandal, după ce au bătut un fost consilier local din Dej într-un magazin. Incidentul a fost înregistrat de camerele video montate în acea locație. Pe imagini se observă cum un bărbat îmbrăcat într-un tricou galben este lovit cu pumnul de câțiva tineri îmbrăcați în tricouri negre, care par să fi intrat în magazin special pentru a-și face dreptate.

Bărbatul este un fost consilier local din Dej și ar fi fost pe stadion, unde ar fi intrat în conflict cu mai mulți ultrași din galeria Stelei, cărora le-ar fi adus injurii. Victima agresiunii ar fi fost urmărită de suporterii steliști, iar în momentul când a intrat într-un magazin din apropiere, a fost bătut. Răfuiala a produs mai multe pagube în magazin, pe care ultrașii le-au plătit pe loc.

Partida era considerată de la început una cu risc, deoarece suporterii bucureșteni sunt cunoscuți pentru izbucnirile lor violente de la alte meciuri. Acum se fac verificări pentru a se vedea cum au reușit aceștia să iasă de pe stadion înainte de terminarea jocului. Polițiștii spun că au deschis o anchetă și au audiat persoanele implicate, dar că nimeni nu a vrut să depună plângeri.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.