Sport 23 Iulie 2015 12:06
Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, desi a fost invinsa, miercuri, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-2 (2-0), de formatia slovaca AS Trencin, in mansa secunda a turului doi preliminar al competitiei.

In tur, Steaua s-a impus, in deplasare, cu scorul de 2-0. Miercuri, golurile Stelei au fost marcate de Muniru '57 si Tade '60 din penalti, in timp ce pentru slovaci au inscris Wesley '13, '84 si Bero '21.

0-1: Jairo a patruns in partea stanga, a centrat in careu si Wesley a inscris cu latul din 4 metri.

0-2: Jairo a trecut din nou de Papp pe partea stanga, a cenbtrat in careu, defensiva stelistilor nu a reusit sa respinga si Bero a inscris cu un sut de la 7 metri.

1-2: Muniru a inscris cu un sut in forta de la 25 de metri.

2-2: Tade a transformat penaltiul acordat de arbitrul polonez dupa un fault in careu al lui Cogley asupra lui Hamroun.

AS Trencin a jucat in inferioritate numerica din minutul 74, dupa ce Rundici a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat pentru un fault asupra lui Rapa.

2-3: Jairo a centrat din partea stanga si Wesley a inscris cu o lovitura de cap de la 6 metri.

Steaua Bucuresti: Cojocaru - Papp, Varela (Rapa '35), Tosca, Guilherme - Breeveld, Muniru - Ad. Popa, Stanciu (Hamroun '19), Chipciu - Tade (Tahar '82). Director sportiv: Mirel Radoi.

AS Trencin: Semrinec - Cogley (Rabiu '73), Ramon, Rundici, Madu - Lobotka, Koolwijk, Bero - Jairo (Klescik '87), Wesley, Van Kessel (Guba '64). Antrenor: Martin Sevela.

Cartonase galbene: Chipciu '61, Muniru '63 / Bero '33, Rundici '66, '74.

Cartonas rosu: Rundici '74.

Arbitri: Pawel Raczkowski (central) - Michal Obukowicz, Pawel Sokolnicki (asistenti) - Tomasz Musial (rezerva) - toti Polonia.

Observatori: Andrei Medintev (Bulgaria), Manuel Enrique Mejuto Gonzalez (Spania).

Intalnirea s-a jucat fara spectatori, dupa ce Comisia de Disciplina a UEFA a sanctionat FC Steaua cu doua meciuri disputate pe teren propriu cu portile inchise, pentru incidentele din timpul partidei cu Dinamo Kiev, contand pentru grupele Ligii Europa din sezonul 2014-2015.

Citeste si:
Ungurii au mințit? FRF a întrebat UEFA. Răspunsul: „Considerăm că...
Ungurii au mințit? FRF a...

In turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Steaua Bucuresti va intalni echipa sarba Partizan Belgrad, care a trecut, cu scorul general de 3-0, de formatia georgiana Dila Gori. Steaua va juca turul pe teren propriu, la 28 sau 29 iulie, returul fiind programat in Serbia, la 4 sau 5 august, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.