Presedintele Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a declarat, miercuri, inaintea Adunarii Generale a LPF, ca o "verificare din partea organelor statului este foarte buna intotdeauna", dupa ce mai multi politisti si comisari ai Garzii Financiare din Gorj au descins la sediul clubului.

"A fost o plangere penala la politie din partea unuia dintre asociati. Mi se pare un lucru pozitiv. O verificare din partea organelor statului este foarte buna intotdeauna. In ultimele doua saptamani a incercat sa manipuleze opinia publica distragand atentia de la problemele grave cu care se confrunta Complexul Energetic. Din Adunarea Generala a Actionarilor fac parte toti respeonsabilii de institutii, inclusiv ai dansului. Nu este niciun fel de problema la club, nu este absolut nimic din punct de vedere al legalitatii, investitiilor in echipa si in centrele de copii si juniori. Il auzeam spunand ca echipa s-a aflat in acelasi timp in cantonament in Italia si la Ranca. Este normal, pentru ca acest club are o echipa de seniori si mai multe de juniori si copii. Poate sa se afle in 11 locuri diferite in acelasi timp", a declarat Condescu, potrivit MEDIAFAX.

El a subliniat ca Pandurii are resurse financiare din vanzarile de jucatori: "Nu cred ca imi vrea locul cineva, se doreste numai sa se distraga atentia de la problemele grave din zona respectiva. Pentru ca intrarea in insolventa a Complexului Energetic lasa fara locuri de munca 10.000 de oameni din societatile care presteaza servicii catre noi si 20.000 care lucreaza direct. Aceste lucruri nu vor afecta insa si clubul pentru ca noi am renuntat la finantarea din partea acestui asociat, care are probleme financiare. Noi avem resurse financiare din vanzarile de jucatori, transferul lui Maxim, al lui Vlad, din abonamente, din drepturi TV, din bilete, toate ne asigura banii necesari", a precizat oficialul gorjean, care crede ca Pandurii va lupta pentru locurile 1-5 in Liga I si va ajunge in grupele Ligii Europa.

Mai multi politisti si comisari ai Garzii Financiare din Gorj au descins la sediul clubului Pandurii Targu Jiu pentru a verifica o serie de acte financiar-contabile, in baza unei plangeri depuse de catre conducerea Complexului Energetic Oltenia.

Citeste si:
Stadionul municipal abandonat, dupa ce Pandurii intra in insolventa
Stadionul municipal din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.