Social 16 Mai 2022 11:44 de Clara Vacaru
O adolescentă de 14 ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Capitală. Ea a fost preluată de medici în stare foarte gravă.

Incidentul s-a petrecut pe Bulevardul Timișoara din București, scrie antena3.ro.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale care au preluat-o pe fată. Ea este inconștientă și în stare gravă.

Din primele informații se pare că tânăra ar avea probleme psihice și ar mai fi încercat în trecut să se sinucidă.

Val de sinucideri prin aruncare de la etaj

Cu aproximativ două săptămână în urmă, o femeie din Timisoara s-a aruncat de la etajul 10 cu doi copii, de 3 și 6 ani, în brațe. Toți trei au murit în urma impactului.

Un preot reformat și soția lui, asistentă medicală, s-au sinucis într-o anexă a locuinței lor din din satul Sculia, județul Timiș. Cei doi soți au lăsat și un bilet de adio în care au mărturisit că suferă de depresie și că nu mai pot suporta greutățile vieții.

O altă persoană a săvârșit o tentativă de suicid de la etajul cinci al unui bloc din Timișoara. Femeia se află în stare gravă la spital.

Tot în urmă cu aproape două săptămâni, pe 5 mai, un bărbat a murit, în Slatina, după ce s-a aruncat de la etajul 10.

În Reșita, o tânără s-a urcat pe o clădire, pe 12 mai, cu intenția de a se sinucide și a alunecat și a căzut în gol, în timp ce vorbea cu polițiștii. Fata a supraviețuit, fiind transportată la spital în stare gravă.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.