Social 12 Mai 2022 10:39 de Clara Vacaru
O tânără care s-a urcat pe o clădire cu patru etaje cu intenția de a se sinucide a alunecat și a căzut în gol, în timp ce vorbea cu polițiștii. Fata a supraviețuit.

Polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați, joi dimineața, despre faptul că o femeie aflată pe clădirea unui bloc cu patru etaje din municipiul Reșița amenință că se aruncă în gol.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, împreună cu echipajul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un negociator din cadrul inspectoratului.

Fata s-a dezechilibrat și a alunecat de pe blocul de 4 etaje

În timp ce femeia vorbea cu polițiștii, fata s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Ea a supraviețuit și a fost transportată de urgență la spital, dar starea ei nu este una bună, scrie antena3.ro. Tânăra are 22 de ani și, potrivit sursei citate, înainte de a urca pe bloc a încercat să se arunce în fața unei mașini.

În această dimineață, în jurul orei 08.59, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o persoană femeia aflată pe clădirea unui bloc de 4 etaje din municipiul Reșița amenință că se aruncă în gol.

Imediat au fost direcționate la fața locului echipaje de poliție, împreună cu echipajul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un negociator din cadrul inspectoratului.

În jurul orei 09.15, persoana a alunecat de pe clădirea blocului, în acest moment acordându-i-se îngrijiri medicale de către echipajul SMURD și fiind în viață”, transmit reprezentantii ISU Caras Severin.

Politistii au deschis o ancheta incearca sa afle ce anume a impins-o pe tanara de 22 de ani sa comită acest gest.

Val de sinucideri si tentative de sinucideri prin aruncare de la înalțime

Ultimele două săptămâni au fost marcate de mai multe sinucideri și încercări de sinucideri prin aruncare de la înalțime.

În Timișoara, o tânără de 33 de ani si cei doi copii ai ei, de 3 si 6 ani, au sărit de pe un bloc cu 10 etaje si au murit, iar după câteva zile o fata de 15 ani a sărit de la etajul 5 după o ceartă cu părinții, fiind acum în stare gravă. În aceeași zi, un bărbat s-a aruncat și el de la etajul 1, după o ceartă cu soția. Omul are un picior rupt.

Citeste si:
Adriana Trandafir, pe punctul de a se sinucide. Ce a adus-o în...
Adriana Trandafir, pe punctul...

În urmă cu o săptămână, pe 5 mai, un bărbat a murit, în Slatina, după ce s-a aruncat de la etajul 10.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.