Un bărbat s-a sinucis, joi, aruncându-se în gol de la etajul 10 al unui bloc din Slatina.

S-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc

Un bărbat din Slatina și-a pus capăt zilelor în jurul prânzului. Bărbatul s-a aruncat în gol de la etajul 10 al unui bloc din Slatina. Identitatea bărbatului nu a fost stabilită deocamdată.

Tentativa de suicid a bărbatului a fost observată de doi martori din scara blocului, care au încercat să îl convingă să nu facă acest gest necugetat. Victima însă a refuzat să asculte rugămințile martorilor.

Cei doi martori au sunat de urgență la 112, după ce bărbatul a sărit în gol de pe casa scărilor blocului. Martorii susțin că bărbatul nu locuiește în blocul de pe care a săvârșit suicidul, deoarece nu îl cunosc, probabil acesta venind special pentru a se sinucide de acolo.

Băieţii care au asistat la întreaga scenă de groază au afirmat că au ieşit din apartament şi s-au îndreptat grăbiți spre lift, în momentul în care l-au văzut pe bărbat urcat pe fereastră.

Victima se pare că ar avea în jur de 40 de ani. Poliția va porni o anchetă pentru a stabili identitatea, motivul care l-a împins pe bărbat să facă acest pas și circumstanțele detaliate în care a avut loc tragedia.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Mai 2022 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.