Compania PayPoint, lider de piaţă pe serviciile de încasare plăţi în numerar şi reîncărcări electronice, a cumpărat 24pay, aplicaţia de plată digitală pentru transportul în comun cu cea mai mare extindere la nivel naţional, potrivit unui comunicat remis miercuri.

Aplicația 24pay pentru plata transportului în comun a fost cumpărată

Conform comunicatului, cele două companii au planuri comune de dezvoltare a sectorului de plăţi prin intermediul telefonului, astfel că în curând utilizatorii aplicaţiei 24pay vor avea acces la servicii complete de plăţi digitale.

Astfel, utilizatorii aplicaţiei 24pay vor beneficia în curând de noi servicii, precum plata facturilor, plata parcărilor şi plata transportului feroviar. Lansată în anul 2018, aplicaţia 24pay, deţinută de PTP Online, şi-a extins constant baza de utilizatori, iar în acest moment numără peste 730.000 descărcări din magazinele de aplicaţii.

Aplicaţia este funcţională pentru plata transportului în comun în 13 oraşe: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Arad, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Piatra Neamţ, Săcele, Reşiţa şi Ploieşti.

Simbioza dintre cele două companii vor oferi servicii complete de plată clienților

Directorul general al PTP Online, Dan Cernea, a explicat că asocierea dintre cele două branduri a venit în mod natural, deoarece scopul comun al celor două este de a oferi clienţilor servicii complete de plată.

"Asocierea dintre cele două branduri, PayPoint şi 24pay, a venit cât se poate de natural. Valorile şi scopul nostru comun, acela de a oferi servicii de plată sigure şi complete clienţilor, au contribuit la decizia de a încheia acest nou parteneriat, prin care sperăm să ne atingem mai uşor şi mai rapid obiectivele", a declarat Dan Cernea, director general PTP Online, citat în comunicat.

La rândul său, directorul general al PayPoint Services România, Utku Ogrendil, a menţionat că PayPoint va oferi, alături de 24pay, servicii de plată rapide pentru transportul în comun, potrivit Agerpres.

Citeste si:
Aplicaţia 24Pay, disponibilă acum și în oraşul Botoşani. Ce poți...
Aplicaţia 24Pay, disponibilă...

"Ne preocupăm constant să identificăm şi să venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, pentru a le oferi servicii sigure şi la îndemână. Ştim că timpul este o prioritate pentru majoritatea consumatorilor, iar plăţile prin telefon oferă confort şi siguranţă. De aceea, suntem foarte încântaţi să putem oferi, alături de 24pay, servicii de plată rapide pentru transportul în comun, care păstrează standardele de calitate şi siguranţă de care clienţii PayPoint se bucură de peste 14 ani", a afirmat directorul general al PayPoint Services România.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.