Aplicația 24Pay deja este disponibilă și în orașul Botoșani. Cu ajutorul acesteia locuitorii vor putea achita rapid biletele și abonamentele la transportul public dar și alte servicii.

Aplicația 24Pay este disponibilă în Botoșani. Ce pot achita locuitorii cu aceasta

Aplicația 24Pay a ajuns în al 17-lea oraș din țară. Acest lucru a fost posibil în urma parteneriatului încheiat cu Eltrans Botoşani şi Banca Transilvania.

Locuitorii orașului vor putea deja să achite biletele şi abonamentele pentru transportul în comun cu ajutorul acestei aplicații, atât prin card, cât şi prin SMS. De asemenea aceasta poate fi folosită pentru parcarea autovehiculelor, iar cumpărarea abonamentelor şi biletelor se poate face prin scanarea rapidă a codului QR de pe afişele amplasate în zonele de parcare.

"Utilizatorii pot cumpăra titluri de călătorie sau îşi pot plăti parcarea, după ce salvează cardul bancar în aplicaţie. Călătorii care se bazează pe abonamentele lunare pot alege să fie notificaţi prin aplicaţia 24pay atunci când abonamentul lor urmează să expire", se precizează în comunicat.

Aplicația 24Pay a fost lansată în anul 2018, având deja peste 940.000 de descărcări. Aceasta este o metodă rapidă de a efectua unele plăți și de a evita cozile interminabile. Aplicaţia 24Pay este disponibilă pentru Android şi iOS în mod gratuit din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery. Pentru a utiliza aplicația este necesar să se introducă datele unui card bancar Visa sau Mastercard.

Aplicația 24Pay, în 17 orașe din România

24Pay este o aplicație care permite plata unior servicii cu ajutorul telefonului mobil dacă sunt introduse datele unui card bancar. Toate tranzacțiile sunt securizate prin tehnologia Visa/Mastercard. Aplicația 24Pay este disponibilă în 17 orașe din țară: Arad, Timișoara, Brașov, Iași, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Cluj-Napoca, București, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Reșița, Săcele, Ploiești, Baia Mare, Roman și Constanța.

Citeste si:
Proteste chiar și în ziua în care Alexandra a fost condusă pe...
Proteste chiar și în ziua în...

Servicii care se pot achita prin aplicația 24Pay:


  • Transport public

  • Parcare

  • Încărcare electronică

  • Automate cafea/snack

  • Auto

  • Divertisment

  • Plată facturi utilități

  • Transfer de bani

  • Plăți online


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2022 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.