Emoțiile și trăirile oamenilor sunt scrise pe chipuri, iar pentru a fi descifrate este nevoie doar de informaţie. Totodată, semnele faciale pot determina și unele abuzuri de alimente pe care le fac oamenii.

Trăsăturile feţei vorbesc despre trăsături ale personalităţii, dispoziţia afectivă, pasiuni, starea de sănătate şi multe altele. Printre acestea, se numără şi excesele făcute. Abuzul de zahăr, carne roşie, vin sau carbohidraţi pot schimba culoarea tenului şi textura sa. Anumite tipuri de riduri pot divulga pasiunile pentru un fel sau altul de alimente sau băuturi. Iată 5 dintre cele mai comune semne care trădează aceste preferinţe sunt:

1. Riduri pronunţate între ochi, cu pete între ele, pori dilataţi şi piele uscată cu multe riduri fine sub ochi, pleoape căzute, riduri foarte adânci de la nas la gură şi obraji uscaţi şi roşiatici, brăzdaţi de riduri fine – toate aceste semne sunt cauzate de abuzul de vin roşu.

2. Excesul de prăjeală poate fi identificat pe față prin tenul pământiu şi lucios, cu peliculă grasă, care împiedică pielea să elimine reziduurile. Renunţarea la acest abuz face oamenii să arate mai tineri, uneori şi cu zeci de ani.

3. Consumul în exces al produselor lactate duce la obraji palizi, cearcăne întunecate, pleoape umflate şi coşuri concentrate pe bărbie. Sunt rezultatul hormonilor prezenţi în unele dintre aceste tipuri de alimente.

Citeste si:
Emoțiile negative pot influența apariția bolilor. Care sunt acestea
Emoțiile negative pot...

4. O față umflată este rezultatul consumului excesiv de carne roşie, care, pe lângă hormonii naturali, poate conţine şi hormoni sintetici adăugaţi.

5. Ridurile subţiri şi adânci din partea superioară a frunţii pot sugera un consum excesiv de zahăr. Ridurile adânci din partea superioară a frunţii sunt şi semnul unei persoane idealiste, creative şi imaginative. Activitatea mentală intensivă este echivalentă cu un consum mare de energie şi nu este exclus ca o astfel de persoană să simtă nevoia frecventă de zahăr. O nuanţă alb-gri a pielii, care poate fi subţire şi lăsată sub ochi şi pe pomeţi, coşuri pe toată faţa şi ridurile laba-gâştei constituie indicii suplimentare, menționează adevarul.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.