Social 9 Iunie 2020 12:55

Un canadian stabilit la Cluj a avut ghinionul să intervină într-un scandal în care n-ar fi trebuit să se bage, astfel că a luat bătaie de la interlopi.

Canadianul ce se afla în Turda la momentul incidentului a încercat să dea dovadă de spirit civic.

Conform lui Vasile Mihai Cucerzan, canadianul, pe nume Philip, a fost ”agresat, lovit și amenințat cu moartea de către o bandă de interlopi.” Acesta a trecut prin episodul violent pentru că a încercat să apere un copil ce era bătut de mama sa.

După spusele lui Cucerzan, Philip a ”îndrăznit să îi solicite unei individe să nu își mai bată cu bestialitate copilul cu pumnii în cap.”

Canadianul are origini românești și s-a întors în țară, stabilindu-se la Cluj. Acesta este și doctor al universității din Würzburg, arată stiridecluj.ro.

Vasile Mihai Cucerzan aduce și o serie de mulțumiri canadianului, în contextul încercării sale și a ceea ce a urmat: ”Mulțumim Philip pentru această lecție de curaj și spirit civic într-o țară în care ideea de normalitate nu este decât un slogan electoral.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Iunie 2020 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.