Social 3 Iunie 2020 18:31

Un bărbat filat de DIICOT pentru trafic de droguri făcea live pe Facebook și amenința oamenii legii cu un pistol.

Ofițerii de la BCCO Constanța și Tulcea, coordonați de către DIICOT, îl filau pe Alexandru Ionel Cireșescu, în timp ce acesta era preocupat de a face live-uri pe Facebook și de a amenința poliția.

Acesta se lăuda cu pistolul și susținea că este cadou de la mama sa: ”cadoul care mi l-a luat mama. Mama mi-a luat cadoul ăsta.”

Ulterior, individul a început să amenințe poliția în timpul înregistrării: ”Dacă nu trag acum și pe poliție… și nu vorbesc aiurea! Dacă nu trag după ei, să moară ficiorul meu dacă vă mint! Am intrat după ei, să moară băiatul meu și fata mea! N-auziți? Trag după ei!” spune acesta în timpul filmării.

La final, interlopul vorbește cu mama sa, căreia îi cere să îi cheme un taxi. Femeia îl întreabă de ce nu face sigur asta, iar bărbatul îi spune: ”sunt live pe Facebook, mama, nu ies eu de pe live, eu sunt mai șmecher ca ei. Mama sa îi răspunde că ”ești un c***t.”

Bărbatul a fost ridicat de către autorități în data de 2 iunie.

”Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, BCCO Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Tulcea, la domiciliul unui bărbat, de 32 de ani, bănuit de trafic ilicit cu substanțe cu proprietăți psihoactive, fiind vorba de Cireșescu. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate pentru cercetări fragmente vegetale de culoare verde-brun, un telefon mobil, o armă neletală și muniție aferentă. În aceeași zi, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni fără drept cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. În cursul zilei de 2 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea sa pentru 30 de zile”, arată autoritățile, conform replicaonline.ro

Citeste si:
O constanțeancă, reținută de polițiști după ce și-a incendiat...
O constanțeancă, reținută de...

Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Iunie 2020 - 06 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.