Incredibil25 Noiembrie 201916:27

Lectura de 5 minute

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 25 noiembrie - 8 decembrie, in care se arata ca valorile termice din aceasta saptamana vor fi mai ridicate decat in mod normal, temperaturile ajungand chiar si la 15 grade Celsius. Dupa 30 noiembrie, se va raci treptat, temperaturile ajungand la 3-4 grade.

"Banat

Vremea va fi mai calda decat in mod normal in intervalul 25-29 noiembrie, cand in medie se vor inregistra temperaturi maxime de 14...15 grade. In intervalul 30 noiembrie-4 decembrie, procesul de racire treptata va conduce la o medie a temperaturilor maxime de 5 grade. Ulterior, pana pe 8 decembrie, aceasta medie va atinge 9 grade. Regimul termic nocturn va fi caracterizat in perioada 25 -30 noiembrie de valori medii in jurul a 6 grade, valori cu mult peste cele normale. Incepand cu data de 1 decembrie, vremea se va raci, astfel ca temperaturile minime se vor incadra, in medie, intre 0 si 2 grade. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi in crestere incepand cu data de 27 noiembrie. Acestea local pot fi moderate cantitativ in prima parte a celei de-a doua saptamani.

Crisana

Vremea va fi mai calda decat in mod normal in intervalul 25-29 noiembrie, cand in medie se vor inregistra temperaturi maxime de 13...14 grade. In intervalul 30 noiembrie-4 decembrie, procesul de racire treptata va conduce la o medie a temperaturilor maxime de 4 grade. Ulterior, aceasta medie va fi in crestere si va atinge 8 grade pe 8 decembrie. Regimul termic nocturn va fi caracterizat in perioada 25 - 30 noiembrie de valori medii in jurul a 5 grade, valori cu mult peste cele normale. Incepand cu data de 1 decembrie, vremea se va raci, astfel ca temperaturile minime se vor incadra, in medie, intre -1 si 2 grade. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor, predominant ploi local si temporar moderate cantitativ va fi in crestere incepand cu data de 27 noiembrie.

Citeste si:
Se incalzeste vremea in urmatoarele doua saptamani
Se incalzeste vremea in...

Transilvania

Vremea va fi mai calda decat in mod normal in intervalul 25-29 noiembrie, cand in medie se vor inregistra temperaturi maxime de 11...12 grade. In intervalul 30 noiembrie-4 decembrie, procesul de racire treptata va conduce la o medie a temperaturilor maxime de 3 grade. Ulterior, aceasta medie va fi in crestere si va atinge 6 grade pe 8 decembrie. Regimul termic nocturn va fi caracterizat in perioada 25 - 30 noiembrie de valori medii in jurul a 3 grade, valori mai ridicate decat cele normale. Incepand cu data de 1 decembrie, vremea se va raci, astfel ca temperaturile minime se vor incadra, in medie, intre -3 si 0 grade. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor, predominant sub forma de ploaie va fi in
crestere incepand cu data de 27 noiembrie.

Maramures

Vremea va fi mai calda decat in mod normal in intervalul 25-29 noiembrie, cand in medie se vor inregistra temperaturi maxime de 11...12 grade. In intervalul 30 noiembrie-4 decembrie, procesul de racire treptata va conduce la o medie a temperaturilor maxime de 3 grade. Ulterior, aceasta medie va fi in crestere si va atinge 6 grade pe 8 decembrie. Regimul termic nocturn va fi caracterizat in perioada 25 - 30 noiembrie de valori medii in jurul a 4 grade, valori mai ridicate decat cele normale. Incepand cu data de 1 decembrie, vremea se va raci, astfel ca temperaturile minime se vor incadra, in medie, intre -3 si 0 grade. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor, predominant ploi local si temporar moderate cantitativ va fi in crestere incepand cu data de 27 noiembrie.

Citeste si:
Vremea de 1 Decembrie: temperaturi mai scazute decat zilele trecute
Vremea de 1 Decembrie:...

Moldova

In intervalul 25 - 29 noiembrie vremea se va incalzi treptat, astfel incat temperaturile maxime vor ajunge, in medie, la 13 grade. Incepand cu data de 30 noiembrie si pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza, vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila intre 4 si 7 grade. Minimele termice se vor situa, in medie, intre 1 si 4 grade in prima saptamana, iar dupa data de 1 decembrie si pana in ultima zi a intervalului de prognoza, intre -1 grad si 1 grad. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor in general slabe va fi in crestere incepand cu data de 27 noiembrie.

Dobrogea

In intervalul 25 - 29 noiembrie vremea se va incalzi treptat, astfel incat temperaturile maxime vor ajunge, in medie, la 14 grade. Incepand cu data de 30 noiembrie si pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza, vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila intre 8 si 11 grade. Minimele termice se vor situa, in medie, intre 1 si 4 grade in prima saptamana, iar dupa data de 1 decembrie si pana in ultima zi a intervalului de prognoza, intre -1 grad si 1 grad. Probabilitatea de aparitie a ploilor in general slabe va fi in crestere pe data de 26 noiembrie si temporar pe parcursul celei de-a doua saptamani.

Citeste si:
ANM: Iarna aceasta va fi mai calda decat in mod normal
ANM: Iarna aceasta va fi mai...

Muntenia

In intervalul 25 - 29 noiembrie vremea se va incalzi treptat, astfel incat temperaturile maxime vor ajunge, in medie, la 15 grade. Incepand cu data de 30 noiembrie si pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza, vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila intre 6 si 9 grade. Minimele termice se vor situa, in medie, intre 2 si 6 grade in prima saptamana, iar dupa data de 1 decembrie si pana in ultima zi a intervalului de prognoza, intre 0 si 3 grade. Probabilitatea de aparitie a ploilor in general slabe va fi in crestere la inceputul
intervalului de prognoza si temporar dupa data de 28 noiembrie.

Oltenia

In intervalul 25 - 29 noiembrie vremea se va incalzi treptat, astfel incat temperaturile maxime vor ajunge, in medie, la 13 grade. Incepand cu data de 30 noiembrie si pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza, vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila intre 7 si 10 grade. Minimele termice se vor situa, in medie, intre 2 si 5 grade in prima saptamana, iar dupa data de 1 decembrie si pana in ultima zi a intervalului de prognoza, intre -1 grad si 1 grad. Probabilitatea de aparitie a ploilor in general slabe va fi in crestere la inceputul intervalului de prognoza si temporar dupa data de 28 noiembrie.

La munte

In intervalul 25 - 28 noiembrie vremea se va incalzi treptat, astfel incat temperaturile maxime vor ajunge, in medie, la 7 grade. Incepand cu data de 29 noiembrie si pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza, vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila intre -2 si 2 grade. Minimele termice se vor situa, in medie, intre -1 si 2 grade in prima saptamana, iar dupa data de 1 decembrie si pana in ultima zi a intervalului de prognoza, intre -6 si -2 grade. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor in general slabe va fi in crestere incepand cu data de 28 noiembrie", transmite ANM.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.