Un barbat in varsta de 33 de ani a murit inecat, miercuri dupa-amiaza, dupa ce s-ar fi scufundat in Marea Neagra, in zona pescariei din Navodari, pentru a culege rapane, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Barbatul era angajat al respectivei structuri militare din anul 2006, in ultima perioada lucrand ca bucatar pe fregata Marasesti. In 2011, a participat, cu fregata Regina Maria, la misiunea Active Endeavour in apele Marii Mediterane. Era casatorit si avea un copil in varsta de 15 ani.

"Un barbat, de 33 de ani, a decedat dupa ce s-ar fi scufundat pentru a culege rapane. De caz se ocupa Serviciul de Politie Transporturi Maritime. In cauza a fost deschis un dosar de cercetare penala, sub coordonarea Parchetului Militar Constanta", a transmis IPJ, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Dobrogea", la fata locului s-au deplasat, dupa un apel primit la numarul unic de urgente 112, o autospeciala cu modul de prim ajutor si un elicopter SMURD.

"In ciuda eforturilor sustinute ale pompierilor paramedici si a medicilor de pe elicopterul SMURD, din pacate barbatul nu a raspuns manevrelor de resuscitare acesta fiind declarat decedat", a precizat ISU.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.