Simona Halep a fost eliminata in semifinale la turneul de la Miami si a primit o serie intreaga de critici din aceasta cauza. Insa, primarul Clujului, Emil Boc, i-a luat apararea sportivei.

"In primul rand o felicit pe Simona pentru accederea pe locul 2 mondial din nou! Toti tragem in Simona, e si ea om, intelegeti? Tine steagul Romaniei de atatia amar de ani pe cel mai inalt catarg al lumii, a fost numarul unu mondial timp de un an de zile, s-a batut pentru Romania si a castigat punctele care au adus tara in semifinalele Campionatului Mondial pe echipe la tenis feminin. Oameni buni, e si ea om! Naomi Osaka a rezistat doar cateva luni, Simona a stat un an si ceva pe locul intai.

Are in suflet Romania si s-a batut mai mult ca oricare jucatoare din lume pentru tara ei! Nu e usor sa mergi in toate colturile lumii si sa reprezinti Romania, eu cred ca merita aplauzele si multumirile noastre. Nu toate meciurile poti sa le castigi", a precizat fostul premier al Romaniei, conform Monitorulcj.ro, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.