Un om de afaceri din Timisoara, in varsta de 48 de ani, a fost ucis, marti seara, in locuinta sa. Autoarea crimei este o tanara de 18 ani, concubina victimei.

UPDATE 9 NOIEMBRIE, ORA 13:00 Omul de afaceri ucis de iubita lui se numeste Dan Ardelean si era patronul unei spalatorii auto din Timisoara. El era trimis in judecata de DIICOT in doasarul "minore pentru VIP-uri", din care mai fac parte Paul Manzu, un judecator, un politist, dar si mai multi oameni de afaceri. Dan Ardelean era acuzat ca ar fi beneficiat de serviciile sexuale ale minorelor racolate de Paul Manzu, scrie tion.ro.

Iubita lui provine dintr-o familie dezorganizata, a fugit de acasa in urma cu doi ani si, in ultima perioada, avea tulburari de comportament. In ultimele trei saptamani cei doi s-au certat de mai multe ori, tanara amenintandu-l pe barbat cu moartea, deoarece era geloasa.

Fata a povestit ca intre timp s-a impacat cu iubitul, iar marti seara urma sa ia masa impreuna cu acesta, in casa in care locuiau, insa, cand barbatul s-a asezat pe scaun, ea a luat un cutit si l-a injunghiat in piept. Dupa ce victima s-a prabusit, tanara i-a mai aplicat cateva lovituri de cutit in zona pieptului, apoi a iesit in strada si a strigat ”L-am omorat”. Un biciclist care trecea in acel moment prin zona a sunat la numarul de urgente 112, scrie News.ro. Ea a fost retinuta si va fi prezentata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru omor.


Omul de afaceri din Timisoara, in varsta de 48 de ani, a fost fost injunghiat de cinci ori de catre concubina lui, in casa in care locuia cu mama si cu tanara. La sosirea politistilor, fata se afla in stare de soc, langa trupul neinsufletit si a recunoscut ca ea a comis crima, in urma unei dispute.

Din primele informatii reiese ca tanara a luat mai multe cutite din bucatarie si s-a repezit la barbat, pe care l-a injunghiat mortal. Dupa ce l-a vazut prabusit pe podea, fata a sunat la numarul de urgente 112.

Ajunsi la locul incidentului, medicii nu au putut decat sa constate decesul, scrie News.ro.

Tanara era incoerenta la sosirea politistilor

Politistii criminalisti au gasit in jurul cadavrului trei cutite, iar victima avea cinci lovituri in zona pieptului. Si tanara era ranita la un brat, astfel ca a avut nevoie de ingrijiri medicale.
Citeste si:
Claudia Pătrășcanu luptă pentru custodie. Scandalul dintre ea și...
Claudia Pătrășcanu luptă...

Barbatul, care este patronul unei spalatorii auto din Timisoara, traia de aproximativ doi ani alaturi de cea care se presupune ca l-a injunghiat. Potrivit site-ului tion.ro, tanara avea tulburari comportamentale si urma tratament medicamentos din acest motiv.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut crima.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.