Mara Bănică are planuri serioase pentru anul 2023. Ce își dorește jurnalista de la anul care d-abia a început și ce a povestit!

Ce își dorește Mara Bănică de la anul 2024

Mara Bănică și-a pus pe foaie toate dorințele pe care le are pentru anul 2024, după ce la finalul anului care d-abia a trecut și-a făcut o intervenție estetică la care visa de multă vreme. Jurnalista crede că la vârsta de 50 de ani, cea pe care o are și ea acum, fiecare femeie își dorește să arate bine, iar ea nu a făcut altceva decât să se simtă mai bine în pielea sa, având curajul de a se filma fără niciun filtru pe față.

De asemenea, ea a tras atenția asupra faptului că sunt foarte puține persoane care își permit să apară naturale pe rețelele sociale, iar ea este mândră că a putut să o facă.

„Asta e fața mea încă bombardată, un pic umflată și așa mai departe. Hai să vă spun un lucru, nu este foarte plăcut nici să te prindă paparazzi cu fața extrem de umflată și bumbăcită și vai de capul tău. Adică n-a fost cel mai plăcut lucru din viața mea, dar asta-i situația.

În ceea ce îi privește pe cei care tot spun că ”Domnule, vai, ce schimbare!”. Nu e, măi, tot eu sunt. Îmbunătățită, e adevărat. Cred că întotdeauna am fost asumată și am recunoscut orice intervenție mi-am făcut atunci când am fost întrebată și da, cred că la 50 de ani oricine își dorește să arate bine și există intervenții care te pot îmbunătăți fără să devii vulgar, fără să devii la fel ca alții.

Adică, uitați-vă la mine, n-am niciun fel de filtru, nu cred că sunt șablon, așa cum au zis unele din doamne prin comentarii, pe care mărturisesc că le-am citit. Sunt tot eu și cel mai important e că personalitatea nu mi-o ia absolut nimeni și uite. Nu știu câte persoane publice, în momentul ăsta, au tupeu să-și pună pe rețelele de socializare o filmare așa cum mi-o pun eu acum, fără niciun fel de filtru. Zero. Hai, la mulți ani!”, a scris jurnalista, în mediul online.

Citeste si:
Evenimente astrologice din aprilie 2024 ne îndepărtează de ce este...
Evenimente astrologice din...

În ceea ce privește planurile sale pentru 2024, vedeta a zis că vrea să plece în cât mai multe vacanțe, pentru a recupera timpul pe care l-a pierdut de când a devenit mamă, dar nu crede că își va putea îndeplini visul, din cauza copiilor. Nu se mai poate bucura de viață la fel ca înainte, după cum chiar ea a zis, deoarece își pune mereu pe primul loc copii, iar din acest motiv nici măcar la cumpărături nu a mai fost și îi lipsesc toate aceste lucruri.

„Pentru la anul, vreau vacanțe, vacanțe, vacanțe! 18 vacanțe aș vrea la anul, dintre care 16 să fie doar eu cu partenerul și două cu copiii, dar nu cred că se va putea. Îmi doresc mult să călătoresc. Toți banii pe care i-am făcut în viață, am călătorit în lung și în lat, sunt locuri de care mi-e dor, sentimentul ăla cu care te întorci din străinătate, mai bogat cu lucrurile pe care le vezi. Mi-e dor de un shopping adevărat, prin străinătățuri, n-am mai avut parte.”, a declarat Mara Bănică, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Oana Roman, gata pentru o nouă relație? Nu vrea să se împace cu...
Oana Roman, gata pentru o...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2024 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.