Jador este un om credincios și a vorbit despre acest aspect, ori de câte ori a avut ocazia. Acesta este dispus să reunțe la orice, de dragul lui Dumnezeu. Ce a povestit cântărețul de manele!

Jador pune pe primul loc credința în Dumnezeu

Jador a avut o viață grea și numai el știe cât de mult s-a chinuit înainte de a ajunge unde este acum. Pe vremea când era doar un copil, familia lui se descurca greu cu bani și încă de pe atunci a promis că le va face o viață mai bună și chiar dacă acum are tot ceea ce și-ar putea dori un bărbat la vârsta sa, nu este pe deplin fericit și chiar a suferit de depresie.

Toate situațiile prin care a trecut l-au făcut să se gândească la viitorul lui și la ceea ce i-ar plăcea să facă și a decis să plece pentru perioadă din țară, dar nu a dezvăluit și locul unde va sta pentru patru luni. Tot ce a mărturisit este că acesta nu se află în Europa și că merge acolo, pentru a-l căuta pe Dumnezeu, pentru că pune mereu credința pe primul și citește Biblia, încă de când era copil.

„Voi pleca pentru o perioadă din țară. Nu vreau să spun unde plec, nu vreau să știe nimeni de mine. Plec în afara Europei aproximativ 4 luni, la anul. Îl caut pe Dumnezeu. Ai dus-o departe, încă nu sunt atât de puternic ca să pot să renunț la toată viața mea pentru Dumnezeu (n. red. să se retragă la mânăstire), dar într-o zi se va întâmpla cu siguranță. Citesc Biblia de când sunt copil, o știu aproximativ pe de rost, nu știu versetele cu exactitate, dar, dacă începi o frază din Biblie, cu siguranță ți-o termin. Am fost în depresie până acum două luni.”, a declarat Jador, potrivit wowbiz.ro.

De asemenea, din iubire pentru Dumnezeu, a renunțat și la relația pe care o avea cu Alexandra Dobbia și care îl considera un indoctrinat. Cântărețul de manele nu poate trăi lângă o femeie fără credință, oricât de mari ar fi sentimentele pentru persoana în cauză, tocmai de aceea s-a și despărțit de ea. A suferit enorm, dar acum este bine și pregătit pentru tot ceea ce urmează să i se întâmple în viață.

Citeste si:
Jador, comportament neadecvat la Survivor All Stars. Limbajul său a...
Jador, comportament neadecvat...

„Dumnezeu s-a îndurat de mine cumva, nu pot să înțeleg, că mi-a trecut într-o secundă, că am suferit după fata aia cu care am fost. Acum sunt bine, golul ăla nu-l poate umple decât Dumnezeu. Și-a schimbat numărul de telefon și foarte bine a făcut că eu, în momente de slăbiciune, aș mai suna. De o femeie cu care am stat doi ani, cum să nu fiu îndrăgostit, în două luni să-mi treacă... înseamnă cu n-aș iubi-o. Plus că eu n-am iubit prea multe fete la viața mea și ea este una dintre fetele pe care le-am iubit și are tot respectul meu și cinstea mea.

Când o să ne treacă, cu siguranță o să ne întâlnim și să-i vorbesc despre Dumnezeu, pentru că eu m-am despărțit de ea că mă considera un îndoctrinat. Ea are altfel de cultură, a crescut în Spania, e și micuță, dar Dumnezeu se va îndura și de ea. Mie îmi trebuie o fată care să știe cuvântul lui Dumnezeu. Îmi doresc o mamă pentru copiii mei, nicidecum o fată care să facă bani. Banii trebuie să ne umple doar burțile, nu ne trebuie averi. Dacă o să fac averi o s-o dau la sfârșitul vieții. Nu vreau să las nimic în urma mea, dau tot ce am. Ce să fac cu ea? O iau în mormânt?”, a mai zis el.

Citeste si:
Monica Bârlădeanu, despre minunile pe care le-a trăit rugându-se la...
Monica Bârlădeanu, despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2023 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.