Jador a făcutnoi declarații în ceea ce privește separarea de fosta lui parteneră de viață, la scurt timp după ce Bogdan Mocanu a vorbit despre situația dintre ei.

Jador, moment de sinceritate

Jador este din nou un bărbat singur. El a fost cel care le-a dat trista veste fanilor de pe rețelele sociale, din simplul motiv că și-a dorit ca ei să afle primii noile detalii despre viața sa amoroasă direct de la el. Dacă pe plan profesional lucrurile îi merg de minune, manelistul nu se poate lăuda cu același lucru, când vine vorba despre relații. Nu a reușit să își găsească liniștea în brațele niciunei femei și chiar dacă părea că Alexandra era aleasa, nu a fost deloc așa.

Recent, Bogdan Mocanu a vorbit și el despre situația dintre prietenul lui și fosta sa iubită și a recunoscut că deși și-a dat seama destul de repede că nu sunt făcuți unul pentru celălalt, a preferat să nu comenteze. Unul dintre motivele pentru care nu s-au înțeles, din punctul lui de vedere, este faptul că este o diferență destul de mare de vârstă între ei.

"Eu am stat și am tăcut, am stat în colțul meu, nu m-am băgat prea mult, așa cum au făcut restul prietenilor lui Jador, care ba au încercat să îl despartă, ba... mă rog. Eu știam că este un carusel de emoții. Speram să își fi găsit aleasa, însă, era și părerea mea că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Este vorba de diferența de vârstă dintre ei, Alexandra a crescut în alt mediu, el a crescut în alt mediu, sunt foarte multe concepții pe care ei nu le au în comun. La început, nici eu nu o acceptam pe Alexandra, după ne-am împrietenit, ba chiar am încercat să mediez lucrurile între ei. Mi-am dat seama că mai bine îl las pe el să se dea cu capul, până nu vede el cu ochii lui nu poate lua o decizie.", a declarat Bogdan Mocanu, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Jador a decis să mai dea și el câteva declarații, la scurt timp după ce prietenul său a spus că suferă din cauza despărțirii, că nu a fost o decizie ușoară și că nu este exlusă o împăcare, dând de înțeles că fiind pusă să aleagă între iubită și oamenii care îl iubesc și care îi ascultă muzica, ar alege întotdeauna a doua variantă. Cântărețului de manele nu îi place deloc să piardă vremea, muncește din greu și chiar și după ce a trecut prin acest moment greu din viața sa, și-a găsit refugiul tot în muncă.

''Mă simt iubit de mii de suflete, ei sunt toată puterea mea. Nu pot alege între ei și tine, căci fără ei nici eu n-aș fi existat. Vă iubește, Jadorul vostru, știți că eu sunt al vostru și toată viața voi fi. Las orice femeie pentru voi. Atât! S-a pus stop. Ca să înțelegeți de ce m-am despărțit.'', a zis Jador, într-un video pe Tik-Tok.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2023 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.