Jador i-a făcut o declarație de dragoste de zile mari iubitei sale. Este recunoscător că Alexandra Dobbia a apărut în viața sa și i-a transmis un mesaj care i-a lăsat mască pe urmăritorii lui de pe Instagram.

Ce mesaj i-a transmis Jador iubitei sale

Jador iubește din nou și nu se teme să o spună în gura mare, ori de câte ori are ocazia. Artistul s-a îndrăgostit le nebunie de Alexandra Dobbia și crede că aceasta este aleasa inimii sale, iar de curând a postat o imagine cu ea și un text care a luat prin surprindere pe toată lumea, moment în care toată lumea și-a dat seama cât de importantă este femeia de lângă el pentru acesta.

Nu mai este un secret pentru niciunul dintre fanii lui faptul că nu a fost prea norocos în dragoste și nu a avut parte de femeile pe care le-a iubit. Una dintre marile sale iubiri a fost Georgiana, femeia de care s-a îndrăgostit și pentru care ar fi fost dispus de orice, dacă și ea l-ar fi așteptat o vreme, ceea ce nu s-a întâmplat. Fanele cântărețului și apropierea lui de acestea o făceau geloasă și nu a rezistat.

Se pare, totuși, că a apărut o femeie în viața lui care este dispusă să facă sacrificii pentru el, care îl iubește și pe care el o iubește la rândul ei. Pentru ea, Jador a avut un mesaj special pe care l-a postat pe contul lui de Instagram împreună cu o imagine, unde i-a zis cât de importantă este pentru el. Pentru Jador, apariția partenerei lui de viață în viața sa este unul dintre cele mai frumoase lucruri care i s-ar fi putut întâmpla și chiar dacă, uneori, sunt departe unul de celălalt, iubirea lor este mai puternică decât orice obstacol care apare în calea lor.

"În timp ce soarele răsare și luminează lumea, eu abia închid ochii pentru a visa la tine. În zorii acești dimineți, distanța dintre noi pare imensă, dar inima mea te simte aproape, ca un ecou al dragostei noastre. Prin această melodie, doresc să-ți spun că ești raza mea de lumină și inspirația mea constantă.

Citeste si:
Jador, comportament neadecvat la Survivor All Stars. Limbajul său a...
Jador, comportament neadecvat...

Ești ceea ce mi s-a întâmplat mai frumos în viață și fiecare notă cântată este o declarație de dragoste pentru tine. Cu fiecare sunet, îmi doresc să ne aducă fericirea pe care o merităm și să construim un viitor plin de bucurii împreună. Chiar dacă ne aflăm departe, iubirea noastră este ca o punte nevăzută ce ne leagă într-un dans magic al inimilor. Tu ești acel vis care mă trezește la viață și îmi umple existența cu iubire și emoții. Să ne bucurăm de această zi și să privim împreună spre un viitor plin de iubire și fericire.Te iubesc mai mult decât cuvintele pot exprima." Sper că această declarație captează esența dragostei mele pentru tine ALEASA mea!'', a scris Jador, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2023 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.