Dan Negru s-a declarat dezamăgit de situația din Israel și a făcut o postare despre război. Prezentatorul TV este șocat de ceea ce se petrece la momentul actual în Țara Sfântă.

Dan Negru, despre războiul din Israel

Războiul din Israel continuă, mii de oameni au de suferit și încearcă să scape din ghereale morții. Ceea ce părea a fi o zi obșnuită în Țara Sfântă s-a transformat într-un real coșmar, după ce gruparea teroristă Hamas a atacat. Nici cei din Israel nu s-au lăsat mai prejos și au atacat la rândul lor Fâșia Gaza distrugând mai multe clădiri și lăsându-i pe palestinieni fără energie electrică, alimente sau combustibil.

Sute de români erau fie în pelerinaj, fie pur și simplu în vacanță în dimineața respectivă, iar unii dintre ei nu au reușit nici până acum să se întoarcă acasă din cauza banilor sau pentru că zborurile lor erau programate la câteva zile distanță.

Situația pare a fi una fără sfârșit, iar Dan Negru s-a arătat profund dezamăgit de ceea ce se petrece acolo și chiar a făcut o postare în care a postat și câteva imagini din perioada în care a vizitat chiar el Israelul. Nu își dorește nimic altceva decât să fie pace și să nu mai sufere oamenii nevinovați în niște lupte care nu sunt ale lor.


„Văd declarațiile celor care se bat acum în Israel: «Vom riposta dur », spun unii. «Nu vom avea milă », spun ceilalți. «Vă las PACEA mea », a spus Iisus în locul unde azi sunt bombe. Degeaba două mii de ani... ”, a transmis Dan Negru, în mediul online.

Mai multe vedete din țara noastră au avut și ele de suferit, pentru că se aflau în Tel Aviv, în ziua începerii războiului, iar printre acestea s-au aflat Ana Baniciu, Edy Kovacs, Raluka, Ruby, Dan Badea și soția sa.

Citeste si:
Război Israel - Palestina: SUA forțează soluția celor două...
Război Israel - Palestina:...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2023 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.