Dan Negru și soția sa au petrecut câteva zile de vis în India, dar au avut parte și de o problemă care le-ar fi putut da serioase bătăi de cap, dacă femeia nu era medic și nu era pregătită, așa cum este de fiecare dată, pregătită pentru orice. Prezentatorul le-a vorbit fanilor despre situația grea prin care a trecut.

Ce a pățit Dan Negru în vacanța din India

Luna ianuarie, fiind prima din an și cea în care cei mai mulți dintre români preferă să ia o pauză cât de mică de la tot ceea ce fac, este plină de vacanțe. Multe persoane publice de la noi din casă au decis să își ia câteva zile doar pentru ele și să plece alături de partenerii lor de viață sau de familii în vacanță. Este și cazul lui Dan Negru și al soției sale care au decis ca, la începutul anului 2023, să viziteze India, doar că una dintre situațiile prin care au trecut le-a lăsat un gust amar.

Dan Negru este genul acela de om care muncește mult și pe care nu pare că-l sperie nimic doar că, din când în când, simte și el nevoia să își ia o pauză în care să plece departe de casă, să vadă locuri noi și să cunoască alți oameni. Astfel, de curând el și partenera sa de viață au petrecut opt zile în India, de unde au postat multe imagini frumoase cu locurile pe care le-au văzut, dar și cu persoanele pe care le-au întâlnit în scurta lor călătorie prin India.

Totul părea că merge de minune și deși situația prin care prezentatorul a trecut nu este una de care să își amintească având zâmbetul pe buze, a învățat să se bucure de lucrurile mici. Ei bine, într-una dintre zile, Dan Negru a decis să încerce niște mâncare de pe stradă, iar la doar o oră distanță, a simțit că îi fuge pamantul de sub picioare din cauza stării de rău pe care o avea. A avut mare noroc cu soția sa care l-a salvat, medic fiind, fiindcă avea la ea pastilele necesare.

„Am învățat că trebuie să cauți și lucrurile bune din viață, să vezi la un trandafir și floarea, nu doar spinul. Mi-au sugerat românii de acolo, care mi-au trimis mesaje în social media, ce și unde să mănânc. Și au avut dreptate. Nu sunt mulți români în New Delhi, dar cu ăia puțini m-am întâlnit datorită social media. Am fost totuși la un pas de dezastru când nu m-am putut abține și am încercat un fel de mâncare de pe stradă, de la Street Food. Am simțit după o oră că-mi fuge pământul de sub picioare de rău ce-mi era, dar m-a salvat soția mea, care, medic fiind, pleacă mereu cu un bagaj ticsit de medicamente. Am luat cred că vreo 100 de pastile și a doua zi mi-a trecut”, a povestit Dan Negru, în mediul online.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2023 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.