Dana Roba a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai rele zile din viața și anume cea în care și-a văzut moartea cu ochii. Iată care era, de fapt, planul agresorului ei.

Dana Roba, despre planul fostului ei soț

Dana Roba și-a luat inima în dinții și a vorbit despre cele mai grele ore din viața sa, dar și despre planul pe care l-a avut fostul ei soț. Make-up artista a spus clar că acesta nu a luat nici măcar o secundă în calcul posibiltatea de a face închisoare, crezând că va reuși să fugă în Germania. Se pregătise din timp pentru ce avea să urmeze, își făcuse bagajul și spera să vina cineva după el, pentru a-l ajuta să fugă de oamenii legii. Ea a comparat cazul cu cel al Elodiei, doar că lui Daniel Balaciu nu i-a mers nimic așa cum a sperat, iar acum se află în spatele gratiilor.

„Nu era dispus să facă închisoare! El a crezut că o face pe Elodia, nu știu, a crezut că o să fie al doilea polițist care o face pe Elodia. El a crezut că fuge, era pregătit să fugă, și-a făcut bagajul, este filmat pe stradă cum fuge cu bagajul, aștepta pe cineva în fața blocului să vină să-l ducă în Germania, dar nu a mai venit cineva după el”, a declarat Dana Roba, într-o emisiune, conform prosport.ro.

Văzând că nu era așteptat de către persoana care ar fi trebuit să îl ducă departe și să îl scape de închisoare, bărbatul s-a întors în casa unde o lăsase pe soția sa, pentru a verifica dacă și-a dat sau nu ultima suflare. Imediat după ce el a plecat cu fiicele sale, ea a dormit, dar l-a auzit când a deschis ușa și a fost cumplit pentru ea, chiar și să își amintească de coșmarul pe care l-a trăit.

„El a rămas acolo, apoi a urcat la mine și a întrebat dacă am murit. El când a plecat cu fetele la sat, eu am adormit instant, am dormit patru ore. Dumnezeu m-a adormit și eu am auzit când el a venit și a băgat cheia în ușă”, a mai povestit make-up artista.

Acum, din fericire, lucrurile încep să fie din ce în ce mai bune pentru ea, și-a găsit deja liniștea în brațele unui alt bărbat cae o respectă, o iubește și o face să se simtă în siguranță. În următoarele luni din viața sa, va suferi câteva intervenții chirurgicale importante menite să o facă din nou un om normal și deși știe că nimic nu va mai fi ca înainte, trebuie să rămână în continuare puternică pentru cele două fiice ale sale care au asistat la tot ceea ce s-a întâmplat și care au nevoie de mama lor mai tare ca oricând.

Citeste si:
Deputații ruși înăspresc pedepsele cu închisoarea pentru...
Deputații ruși înăspresc...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2023 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.