Dana Roba a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare, la aproximativ două luni după ce era să își piardă viața. Make-up artista va ajunge din nou pe masa de operație. Ce a declarat!

Dana Roba, mărturisiri cutremurătoare

Dana Roba trăiește un coșmar de mai bine de două luni, după ce fostul ei partener de viață a încercat să o ucidă. Make-up artista a fost lăsată în agonie patru ore, iar când tatăl fiicelor sale a văzut că nu mai moare, a sunat un prieten care i-ar fi zis că dacă nu și-a dat ultima suflare ar trebui să apeleze la oamenii legii, pentru că nu va face pușcărie nici măcar o zi din viața să, ceea ce în mod evident nu s-a întâmplat, acesta fiind acum în spatele gratiilor.

Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire, dar și-a revenit din comă, și-a continuat viață și chiar a revenit la muncă. În momentul de față, este mult mai bine, dar este nevoită să mai facă minim două operații. Din păcate, lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel, pentru că Dana Robă nu mai are sinusuri și nici gust sau mirros, iar urechea stânga ii este și ea afectată. Situațiile prin care trece sunt unele extrem de grele, dar știe că Dumnezeu este alături de ea și că bărbatul care a vrut să o ucidă va primi pedeapsa pe care o merită pentru tot răul pe care i l-a făcut.

"Îmi mai trebuie minim două operații, dar nu voi reveni în totalitate, pentru că sinusurile nu le voi mai recupera niciodată. La mine nu mai există legătura dintre sinusuri și creier. Eu nu mai am miros și gust, nu voi mai avea, iar cu urechea stângă aud mai puțin decât cu dreapta. Pe partea aceasta este mai mare operația ca pe partea stângă. Capul îmi este amorțit pe partea stângă. Este foarte greu prin ceea ce am trecut și da, am nevoie de foarte mulți bani pentru aceste operații, dar cred că Dumnezeu mă va ajuta și va rezolva toate problemele astea și cred că Dumnezeu îi va da pedeapsa cuvenită. Atât cât va trebui să plătească, atât va plăti", a declarat Dana Roba, pentru WOWnews.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că make-up artista purta batic aproape zilnic, iar acum nu mai poate face lucrul acesta, deși și-ar dori, pentru că o dor foarte tare operațiile. Ea își dorește să își opereze fruntea, pentru a arată mai bine și nu suportă deloc când i se spune că este o femeie foarte frumoasă, pentru că știe cât de bine arată în trecut și cum arată acum. Nu îi este ușor să se privească în oglindă, iar tot ceea ce încearcă să facă este să rămână o femeie puternică de dragul copiilor ei.

Citeste si:
Tutunul încălzit și rezoluțiile de la început de an
Tutunul încălzit și...

"Nu mai am batic acum pentru că am foarte multe operații la cap și mă dor încă și mi se încălzește capul foarte tare și mă ard operațiile. Îmi doresc să îmi operez fruntea(...) Nu pot să accept când mi se spune ești foarte frumoasă pentru că știu cum am arătat. Mă mănâncă foarte tare tot capul",a mai zis make-up artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2023 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.