Dana Roba a revenit la muncă, iar la scurt timp după aceea a transmis un mesaj pe social media despre reluarea ativității, fiind foarte fericită că își poate folosi mâinile.

Dana Roba a revenit la muncă

Dana Roba și-a reluat activitatea în forță. Make-up artista nu și-a putut folosi mâinile, din cauza fostului ei partener de viață care a mutilat-o. Tatăl fiicelor sale i-a furat suma de 20.000 de euro din casă, iar apoi a dorit să îi pună capăt zilelor și a lovit-o de mai multe ori în cap cu un ciocan, motiv pentru care medicii nu i-au dat foarte mari șanse de a rămâne în viață, dar a primit putere de la fiicele ei care au nevoie de ea și care au asistat la ceea ce tatăl lor îi făcea make-up artistei.

Nu a fost ușor pentru nimeni, iar cel mai greu a fost pentru ea că nu și-a putut folosi mâinile, ceea ce înseamnă că nici putea munci. După câteva zile de kinetoterapie și de fizioterapie, Dana Roba a reușit să le miște, s-a machiat mai apoi singură și a făcut tot felul de activități cu cele mici, hotărând în cele din urmă să revină la muncă și le-a transmis celor care aveau programare la ea să lase emoțiile, pentru că și-a început activitatea. De asemenea, a menționat că nu a primit mesaje negative în afara celor în care era acuzată că cerșește bani.

„Pentru fetele care au avut programare la mine și sunt cu emoții, le rog să le treacă emoțiile, pentru că Dana a început activitatea. Mi-am reînceput activitatea în forță și vreau să vă spun că vă aștept cu mare drag la machiajul de mireasă. Nu prea am primit mesaje negative, doar că am ieșit la cerșit de bani, dar nu este cazul pentru că eu ador să muncesc și muncind am ajuns să îmi cumpăr apartament, muncind am avut banii ăia de cumpărat mașină și pentru copilașii mei, tot muncind. Nu i-am cerșit la colț de stradă, nu am cerut nimănui”, a transmis Dana Roba, pe Instagram.

Tot ea a zis că vrea să se mai îngrașe, pentru că înainte de întâmplarea nefericită cu tatăl fiicelor ei, era într-o dietă continuă. Acum, este fericită că este în viață și își dorește să se îngrașe câteva kilograme. Despre Daniel a zis că va plăti pentru tot ceea ce a făcut, mai devreme sau mai târziu, pentru că a dorit să îi ia viața cu un ciocan.

Citeste si:
Ce despăgubiri îi cere Dana Roba lui Daniel Balaciu: „Spitalul...
Ce despăgubiri îi cere Dana...

„Aveam mâinile sănătoase, nu știam să îi mulțumesc lui Dumnezeu înainte. Mereu eram într-o continuă dietă, acum sunt atât de slabă încât nu sunt fericită, îmi doresc să fiu puțin mai grasă. (...) Cu siguranță Daniel va plăti pentru tot ce a făcut, pentru șoapta diavolului pe care a ascultat-o să-mi ia viața cu ciocanul. Un lucru foarte nasol pe care mi-l amintesc înainte de chestia asta e că atunci când ne certam tot mă amenința că taie părul la fete”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2023 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.