A mai rămas foarte puțin timp până când Sensy își va strânge pentru prima dată în brațe copilul, iar recent a făcut câteva dezvăluiri despre numele pe care l-a ales, arătându-le fanilor și mai multe imagini cu camera în care va sta bebelușul.

Sensy, pe ultima sută de metri cu sarcina

Sensy este în culmea fericirii, pentru că au mai rămas doar câteva săptămâni până când primul ei copil va veni pe lume. Influencerița face deja ultimele pregătiri, i-a amenajat camera și mai are câteva lucruri de organizat. Le-a promis urmăritorilor ei că le va arăta întregul proces, mai ales că nu mai are deloc răbdare. Crede că rolul de mamă o va prinde de minune și chiar dacă sarcina nu a fost deloc una ușoară, știe că toate eforturile depuse au meritat.

„Cred că în ultimele 10 ore am intrat în cameră de cel puțin șase ori, fără să am vreo treabă, sau să iau ceva. Mai este puțin de tot, urmează să mă apuc de organizat ce am cumpărat, să spăl hăinuțele să le calc și o să vă art tot procesul, momentan am cumpărat câteva cutii de organizare, dar am văzut și altele care mi-au făcut cu ochiul, doar că eu am doar trei sertare.”, a scris Sensy, la Story.

În ceea ce privește numele pe care l-a ales pentru copilul său, a transmis că îl va dezvălui în momentul în care va afla și sexul bebelușului, dar a dat cu toate acestea câteva detalii semnificative. Influecerița preferă să facă o petrecere unde toată lumea să îi afle alegerea și nu o face acum tocmai din acest motiv, ci nu pentru că s-ar teme de faptul că ar putea cineva să i-l fure, mai ales că este un nume din Biblie, pe care toată lumea îl știe, dar care este totuși unul rar întâlnit și foarte frumos.

În clipa în care a decis să îi spună mamei sale care este numele pe care l-a ales pentru copil, a aflat că acela era numele de fată al bunicii sale, motiv pentru care s-a bucurat enorm, mai ales că era o femeie care a însemnat enorm pentru ea și pe care a iubit-o enorm. Din păcate, a trecut în neființă în urmă cu aproximativ șapte, ceea ce înseamnă că nu își va cunoaște nepotul sau nepoata. Crede că este un semn de la Dumnezeu, pentru că ea și-a dorit mereu să o vadă măritată și cu copii.

Citeste si:
Hemoroizii în sarcină: prevenție și tratament
Hemoroizii în sarcină:...

„ Nu, mă gândesc că numele o să îl dezvălui abia după ce aflu sexul. Mă gândeam să fac un baby shower, ceva de genul. Nu îmi este frică de faptul că o să îl fure cineva, este chiar din Biblie numele. Este un nume foarte frumos și foarte rar. De când ne-am hotărât la acest nume, îmi apare. Pe TikTok mi-au apărut vreo 3 filmulețe cu băieței pe care îi cheamă cum vreau să îl cheme și pe al meu. I-am spus mamei: “Vreau să îl cheme așa!”. Mi-a zis: “Acesta este numele de fată al bunicii tale!”.

Mamaie, pentru mine, a însemnat foarte mult. Nu mai este printre noi de vreo 7 ani. Își dorea foarte tare să mă vadă măritată și cu copii, să îmi crească copiii așa cum m-a crescut pe mine, de când eram mică. Mă gândesc că este un semn și este trimis de Dumnezeu ”, a declarat Sensy, pentru ego.ro.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 August 2023 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.