Bia Khalifa a fost abuzată pe vremea când avea doar 15 ani, dar nu a vorbit niciodată în public despre acest subiect sensibil. Cum s-a întâmplat totul!

Bia Khalifa, abuzată la doar 15 ani

Bia Khalifa are un trecut dureros, despre care îi este extrem de greu să discute și care i-a marcat profund existența. Unul dintre lucrurile care au afectat-o și din cauza căruia a avut mult de suferit a fost legat de faptul că nu a avut parte de iubire din partea tatălui ei. Bărbatul nu doar că nu a știut să fie un părinte bun, dar a făcut-o să creadă că nu este capabilă să facă nimic în viață și că nu este bună la învățătură, pe vremea când locuia în Italia, iar ușor, ușor a renunțat la visul său de a munci și s-a concentrat asupra altor lucruri, după ce s-a mutat de acasă și a început să câștige mulți bani.

De curând, a acceptat invitația de a merge în cadrul emisiunii "În oglindă", unde a vorbit despre mai multe întâmplări dureroase din trecut, inclusiv despre faptul că a fost abuzată la doar 15 ani. Era o adolescentă care a suferit enom și tocmai de aceea nu poate vorbi cu ușurință despre perioada respectivă.

"Cu siguranță am fost un copil folosit la 15 ani. Absolut și la evenimente toți voiau să profite mai ales la bani.(...) Nu voiau doar să dansez, își permiteau să încerce mai multe, iar chestia asta a fost extrem de traumatizantă pentru mine. Am fost forțată de două ori să fac asta, dar nu că m-a întrebat faci asta sau nu, mi s-a spus că fac asta sau oricum nu am scăpare pentru că n-ai ce să faci. Sunt foarte multe femei în românia care au avut asemenea episoade. Sunt și figuri cunoscute(...) Eram un copil la 15 ani, da, l-am simțit ca un viol. Îmi aduc aminte cum plângeam în timpul actului. S-a întâmplat repede, șocant", a dezvăluit Bia Khalifa, pentru "În oglindă.

Bia Khalifa s-a simțit un copil folosit, iar ziua în care a fost abuzată este una pe care, dim nefericire, nu o va uita toată viața. Persoana care i-a făcut atât de mult rău avea acces la camera și a intrat fără nicio jenă, a amenințat-o cu un cuțit și nu a mai avut ce să facă decât să se supună.

Citeste si:
Andra și Cătălin Măruță, 15 ani de căsnicie. Ce mesaj a transmis...
Andra și Cătălin Măruță, 15...

"Eram acolo să îmi desfășor activitatea, să dansez. Practic să îmi iau salariul, ce șpagă îmi mai făceam eu mi-o făceam eu și bineînțeles că dacă nu e în București evenimentul, de obicei oamenii care sunt drăguți îți închiriază o cameră la un hotel să ai unde să te schimbi, să te machiezi, să te pregătești. Poate ești mega obosită după ore de dans pe pantofi de 20 de cm. Acea persoana a avut acces la camera mea. A avut și acea persoana cheiță. A fost direct și la subiect: ori face asta ori te bat și a scos cuțitul la mine.

Avea un cuțit, nu un cuțitaș. Era un cuțit și singurele mele cuvinte au fost să nu crezi că te ajută un cuțit, am înțeles ce vrei să faci, aia e o să stau", a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2023 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.