Bia Khalifa și Vica Blochina sunt la cuțite, iar creatoarea de conținut pentru adulți a povestit pe larg de la ce a pornit scandalul dintre ele. Iată ce a povestit!

Bia Khalifa și Vica Blochina, scandal de zile mari

A început un nou scandal în lumea mondenă, de data aceasta între Bia Khalifa și Vica Blochina. Cretoarea de conținut pentru adulți a urmărit unul dintre vlogurile sale și a observat că vedeta nu face altceva decât să dezinformeze publicul, așa că a decis să ia atitudine în acest sens.

Ceea ce a deranjat-o, de fapt, este faptul că fosta amantă a lui Pițurcă vorbea despre OnlyFans, dar și despre alte lucruri în necunoștință de cauză, moment în care a decis să îi lase un comentariu politicos, în care a și salutat-o, dar a realizat faptul că în cazul de față nu merge cu vorba bună. Blondina i-a transmis Vicăi Blochina că, pe vremea când ea era mică, părinții nu le dădeau telefoane și că acele site-uri de care a adus vorba există de ani buni și că, în realitate, este vina ei că îi permite copilului său să intre pe internet.

”A încercat să facă ceva vlog, podcast informativ, în care a dezinformat publicul, că deja se practică asta foarte mult în România, prin propriile sale teorii. I-am scris un comentariu politicos în care am și salutat-o și i-am zis că haideți să nu dezinformăm publicul, am corectat-o. I-am zis că nouă părinții în copilărie nu ne dădeau telefoane când eram mici, ne jucam. Ea vorbea acolo de onlyfans, de videochat, i-am zis că site-urile astea există de când era și ea, dar i-am zis că atunci când eram mică nu am avut acces la ele cum au azi copiii pentru că părinții nu ne dădeau acces la telefon. I-am zis că e vina ei dacă ea dă copilului telefonul ca să intre pe aceste site-uri”, a spus Bia Khalifa, pentru spynews.ro.

Vica Blochina nu s-a putut abține și i-a dat replica. Vedeta i-a zis acesteia că fiul său a avut primul la telefon la vârsta de 10 ani și că la la 2 ani era înconjurat de iubire și a fost mai apoi pasionat de călătorii, sport și meditații.

Citeste si:
Anca Neacșu a sărit în apărarea lui Theo Rose în scandalul cu Irina...
Anca Neacșu a sărit în...

”Mi-a scris că fiul ei la 2 ani era înconjurat de iubire și a avut primul telefon la 10 ani, dar era ocupat cu școală, meditații, sport și călătorii. Ca și cum că l-a crescut că fiul ei în puf și îmi zicea că nu are cu ce să dezinformeze publicul și că eu probabil aș fi avut altă educație”, a mai zis Bia Khalifa.

Scandalul a continuat, s-a ajuns la jigniri din partea Vicăi Blochina și s-a terminat cu blocarea pe rețelele sociale a Biei.

”Eu i-am scris ceva foarte ok, dar ea m-a jignit și mi-a zis că am avut altă educație. I-am zis ”bre, cu tot respectul, am înțeles cu promovezi femeia ideală cu vibe-uri pozitive, cu minți deschise, dar ești o minte închisă, promovezi lucruri fără fundament și mai ești și ofensată.” Ea mi-a trimis după o poză cu mine și sora mea și mi-a zis ”tu ești aia dolofană”. Ea mi-a zis după ”nu ai cu cine să te cerți, bine groh, groh, pa groh”.

Citeste si:
Oana Roman s-a săturat de vedetele care vor scandal cu ea....
Oana Roman s-a săturat de...

”La final mi-a dat block, dar eu n-am jignit-o. Ea e o altă bătrână care vorbește, are drept la vorbă, are și ea internet. Lumea te crede din milă, dacă ești bătrân, dacă ai probleme fizice, iar din cauza la persoanele astea care sunt insuficiente mintal, cum e femeia asta, iar persoanele ca ea mă fac să cred că țara noastră nu mai are nicio șansă”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2023 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.