Ca orice femeie care trece printr-un divorț și Andreea Marin a fost afectată. Vedetei nu i-a fost deloc ușor să depășească acea perioadă grea din viața sa, dar cel mai important este faptul că acum iubește din nou.

Andreea Marin, afectată de divorț

Andreea Marin este cunoscută în întreaga țară și catalogată drept una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de la noi. Deși a avut o carieră de succes, nu a avut un la fel de mare noroc și pe plan personal, unde s-a lovit de două căsnicii eșuate. Prezentatoarea a fost căsătorită de două ori, dar niciuna dintre căsniciile respective nu a funcționat. Ei bine, a fost cu Ștefan Bănică Jr. în perioada 2006 – 2008, iar mai apoi cu Tuncay Ozturk între 2013 și 2017.

Deși a fost mereu o femeie puternică și a încercat să ascundă suferința, una dintre prietenele sale a dat un interviu la un moment dat în care a vorbit despre acest aspect din viața vedetei și a spus clar că a fost un coșmar pentru ea. Persoana respectivă a povestit despre ea că nu reușea să se mai bucure de niciuna dintre reușitele sale, că lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care îl iubea se prăbușise, dar și că singurul lucru care a ajutat-o să depășească acest moment a fost dragostea sa pentru viață.

“Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viață”, a declarat Ana Maria Ilac, pentru wowbiz.ro.

Andreea Marin a reușit să își refacă viața și este foarte fericită alături de partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, care este cu zece ani mai mic decât ea. Prezentatoarea este o fire optimistă și a crezut mereu în dragoste, dar și miracole, iar între timp a răsărit și soarele pe strada sa. Se înțeleg atât de bine, încât simt că au fost împreună dintodeauna, dar sunt și foarte recunoscători că s-au întâlnit.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

“Eu am crezut mereu în dragoste. Eu sunt un om foarte optimist și cred în mine și în miracolele vieții. (…) Comunicarea acum e mult mai matură, mai așezată. Nu sunt foarte geloasă, în limitele bunului simț. Nici motive nu am exagerate în acest sens, însă iubirea în sine înseamnă și un sentiment de posesiune, însă iubirea în sine nu înseamnă că trebuie să duci lucrurile astea în punctul în care cei doi se sufocă reciproc.

Șase ani…nici nu știu când a trecut timpul. Noi simțim că suntem dintotdeauna împreună. Nici măcar nu simțim că sunt șase. Simțim că e o frumoasă veșnicie”, a povestit Andreea Marin la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2023 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.