Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au preferat să îngroape securea războiului, cel puțin pentru moment, pentru a se concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante legate de viitorul fiului lor, Bebeto.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut pace

Când vine vorba despre cei trei copii ai săi, Sara, Rebecca și Bebeto, Anamaria Prodan nu s-a uitat la bani și a plătit oricât a fost nevoie pentru educația lor. Fiicele sale au reușit să își facă un drum frumos în viață datorită faptului că au muncit, iar acum a venit și rândul celui mai mic dintre ei să plece la facultate în afara țării, iar în ceea ce privește viitorul lui, impresara s-a consultat cu fostul ei soț.

Vedeta este mândră de fiul ei, și tatăl lui este la fel, având în vedere că Bebeto merge la una dintre cele mai prestigioase academii din lume, din America. Anamaria Prodan nu se va muta acolo cu fiul ei, ci acesta va sta la fel cum au stat și surorile lui într-un internat care are anumite reguli și unde știe că va fi în siguranță, pentru că acolo nu ar putea niciodată să iasă fără aprobarea părinților, de exemplu. Cei doi sunt fericiți că fiul lor va face ceea ce îi place în viață și că nu este doar bun la sport, ci și învață foarte bine, ceea ce este un avantaj clar având în vedere insituția în care va studia.

“Laurențiu își dorește foarte mult binele copiilor, ca ei să aibă un viitor strălucit. Pentru un tată e o mândrie. Pentru ambii părinți, atât pentru un tată, cât și pentru o mamă este o mândrie că băiatul merge la una dintre cele mai prestigioase academii din lume. Fotbalul se dezvoltă foarte tare în America. Este foarte bine pentru el. Americanii au o altă mentalitate. Dacă faci parte din echipa școlii de fotbal, spre exemplu, dar nu ai notele peste 9,50, nu mai faci parte din echipa școlii. La americani nu se merge pe premisa ‘bun la fotbal, dar prost la școală’. Acolo ești bun la școală și bun la fotbal.

Eu nu mă voi muta acolo. Bebeto va merge la boarding school așa cum au mers și fetele. La internat, practic. Acolo sunt niște reguli pe care nu ai voie să le încalci. Acolo nu ieși niciodată fără aprobarea părinților. Este la internat. Învață perfect, face fotbal perfect, are o viață sănătoasă și un program sănătos. Alimentația de asemenea este foarte sănătoasă. Este cea mai mare academie de sport din lume”, a declarat Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

De asemenea, Anamaria Prodan a povestit că a pus bazele unei noi afaceri. Ea și-a propus să deschidă un cazinou, ceea ce înseamnă că în următoarea perioadă nu va avea timp să se plictisească deloc. Impresarei i-a venit ideea din dorința de a aduce o parte din Las Vegas și în țara noastră, fiind asociată cu trei parteneri din Turcia care sunt experți în domeniu. La final, a precizat că la deschiderea cazinoului este invitat și fostul ei partener de viață, dacă și el își dorește lucrul acesta.

Vedeta a ținut să mai menționeze și faptul că pe lângă faptul că este asociat, va fi și imaginea acestui cazinou, pentru că a investit foarte mulți bani în acest proiect.

“Eu îmi deschid business-uri în toate domeniile, pentru că aici e vorba de creier. Dacă ai creier, poți să faci orice gen de business. Este o chestie foarte frumoasă, e un cazinou live. E cu crupieri, cu tot tacâmul. Eu vreau să aduc Vegas-ul în România la Athena Casino. Sunt asociată cu trei parteneri din Turcia, care au business-uri foarte mari în lumea gambling-ului, ei dețin și multe cazinouri online. Acesta este primul cazinou din multe altele care urmează să se deschidă.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

Eu sunt și imaginea cazinoului, sunt și asociat. Am investit destul de mulți bani, într-un cazinou fizic se investesc foarte mulți bani. Dar a ieșit ceva minunat, trebuie să recunosc”, a mai zis ea.


“Eu am invitat la lansare mai mulți prieteni, și din lumea sportului, și nu numai. Laurențiu nu poate să vină, este plecat în Azerbaijan. Dar este bine-venit, nu am niciun fel de problemă. Eu am jucat o viață la cazinou, acum nu mai joc. Am câștigat, am și pierdut. Am pierdut mai mult, sinceră să fiu.

Am planuri mari pentru vara asta. Acum, pe 9 iunie, îl deschid pe cel din Mamaia Nord. Vom face ceva grandios, cu show, cu vedete. După, începem să ne uităm după spații, apoi să le deschidem și pe celelalte două pe care le avem în plan. Unul va fi în București, celălalt în Cluj iar altul în Brașov. Eu sunt super bine, muncesc mult, am proiecte”, a încheiat impresara.

Citeste si:
Patru valori care pot defini companiile viitorului
Patru valori care pot defini...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iunie 2023 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.