Showbiz 17 Mai 2023 13:55 de Diana Oprișan
Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au decis să o ia pe drumuri separate, iar omul de afaceri a oferit câteva declarații, pe contul lui de Instagram, vorbind foarte frumos despre fosta sa parteneră de viață. Iată ce a postat fostul iubit al impresarei!

Flavius Nedelea, declarații despre separarea de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan părea că și-a găsit liniștea în brațele lui Flavius Nedelea, despre care a dat și niște declarații foarte frumoase chiar zilele trecute. A dat de înțelesc că era fericită, împlinită și recunoscătoare pentru fapul că întâlnise bărbatul ideal care pe lângă faptul că este foarte puternic din punct de vedere financiar, știa cum să se comporte cu ea și cum să o facă să se simtă apreciată, cum poate în trecut nu se întâmpla. De asemenea, a povestit că până și copiii ei îl aveau la suflet pe omul de afaceri și, cel mai probabil, nici ei nu se așteptau ca povestea lor de iubire să se termine atât de ușor.

Deși părea o relație perfectă, cel puțin din declarațiile și aparițiile lor, Flavius Nedelea a confirmat recent despărțirea de impresară. El a simțit nevoia să le vorbească și fanilor lui din mediul online despre această întâmplare nu tocmai fericită din viața lor.

A început prin a o descrie pe fosta lui iubită ca fiind un om minunat, o femeie în preajma căreia orice bărbat se simte important. Mai mult de atât, a zis despre Anamaria Prodan că este o femeie unică din orice punct de vedere și că este mândru de faptul că a cunoscut-o și că a câștigat o prietena pe viață. Mai apoi, a precizat că, din nefericire, călătoria lor în doi a ajuns la final, dar că vor rămâne unul alături de celălalt pentru totdeauna. Tot Flavius Nedelea i-a mulțumit impresare pentru toate momentele pe care i le-a oferit și tot ce îi dorește este să fie fericită, pentru că este o femeie pe care lumea ar trebui să o ia drept exemplu. I-a promis că o va prețui drept un prieten drag toată viața, pentru că o merită.

''Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Îți mulțumesc pentru toate momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna!'', a scris Flavius Nedelea, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Mai 2023 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.