Showbiz 16 Mai 2023 12:50 de Diana Oprișan
What's Up a fost invitat în cadrul emisiunii de pe Kanal D2, dar pe care oamenii o pot urmări inclusiv pe YouTube, "Duet cu Alexandra Ungureanu". Artistul a vorbit inclusiv despre alegerea numelui de scenă. Iată cum s-a întâmplat!

What's Up, despre alegerea numelui de scenă

What's Up, pe numele lui real Marius Ivancea, a purtat o discuție extrem de interesantă cu Alexandra Ungureanu, în cadrul emisiunii pe care aceasta o moderează. Acesta are o carieră de ani buni în spate, se bucură de succes chiar și acum, multe dintre piesele pe care le-a lansat ajungând pe primele locuri în topurile muzicale de la noi din țară.

Deși multă lume îl cunoaște și îi cântă versurile în concerte, sunt mulți care nu doar că nu îi cunosc numele real. dar nu au nici cea mai vagă idee cum a ajuns să aibă acest nume de scenă. Înainte de a vorbi despre acest subiect, a povestit cum s-a apucat de muzică, pe vremea când avea doar 14 ani. Ei bine, What's Up a făcut un întreg în album pe atunci, moment în care i s-a zis că nu va fi luat în serios, având în vedere vârsta la care se întâmpla lucrul acesta.

"La 14 ani exista Atomic TV, o televiziune care mai nou am văzut că s-a redeschis. M-am dus acolo, aveam un prieten la mine în bloc care știa foarte bine muzică, făcuse Conservatorul, avea pian cu coadă în apartament. Mi-a arătat pianul, m-a băgat în toată treaba asta și mi-a arătat cum să trag voci.

În vara aceea, am făcut eu la mama acasă în sufragerie, mi-am luat un microfon din acela de calculator de 10 lei, vai mama lui. Cu microfonul acela am făcut un album de 14 piese și cu el m-am dus la TV. Le-am prezentat albumul și mi-au spus că la 14 ani nu o să mă creadă nimeni. Mi-au spus că nu o să mă creadă nimeni că eu am scris", a declarat What's Up la "Duet cu Alexandra Ungureanu", la Kanal D2.

Artistul și-a mai amintit că pe vremea aceea, nu avea un nume de scenă, dar i-a rămas cel de What's Up, datorită unui coleg care folosea mereu această sintagmă în clipa în care îl vedea. DJ-ul respectiv nu reușea niciodată să îi rețină numele. De asemenea, a recunoscut că nici măcar nu știa cum se scrie numele lui de scenă și nici acum, la ani buni distanță, nu are o plăcere în a-și scrie numele.

Citeste si:
Laura Bretan, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu si Jurjak vor cânta...
Laura Bretan, Dora...

Când a semnat cu Marius Moga, chiar el l-a întrebat dacă este convins de alegerea pe care a făcut-o, doar că a mai precizat că nici măcar nu exista aplicația pe atunci.

"Pe vremea aceea eram Marius, nu aveam nume de scenă și era atunci un băiat, DJ Cat care acum e DJ în Ibitza. Mă vedea pe acolo și ori de câte ori ne întâlneam, îmi spunea: ce faci băi Whats Up?! Omu nu a ținut minte niciodată că mă cheamă Marius și de acolo am rămas cu numele acesta. Pe vremea aceea ascultai CD-uri și la 14 ani, așa cum știam eu engleză, am luat CD-ul și mi-am scris numele "Wath" nu "What". Mi-am scris numele greșit, motiv pentru care și după 20 de ani. îmi e urât să scriu numele meu.

Când am semnat cu Moga, inclusiv Moga m-a întrebat dacă sunt sigur. Pe vremea aia nu exista aplicația de pe telefon", a mai zis el.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Mai 2023 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.