Showbiz 8 Mai 2023 13:10 de Diana Oprișan
Jean de la Craiova este cunoscut și în India, iar în viitorul apropiat va apărea chiar și într-un film indian, iar pentru el asta este o onoare. El nu a rezistat și a dat câteva detalii despre ceea ce va urmează să se întâmple în viața sa. Iată ce a povestit!

Jean de la Craiova va juca într-un film indian

Jean de la Craiova este mândru de tot ceea ce a reușit să facă pânâ la vârsta sa, dar nimic nu se compară cu ceea ce va urma să se întâmple în toamna acestui an. Cunoscutul cântăreț de manele a reușit să treacă granițele țării și să se facă remarcat și peste hotare și nu poate decât să fie recunoscător pentru toate lucrurile frumoase de care se bucură. De exemplu, în toamnă, acesta va apărea într-o scenă dintr-un film indian, care se va filma în Paris.

Deși gurile rele ar spune că o secvență nu este chiar mare lucru, pentru Jean de la Craiova este o realizare și aceasta și o onoare, deși știe cumva ce îl așteaptă. Știe despre indieni că au ritualuri, cred în zeități, iar el nu este pe aceeași lungime de undă, deoarece este creștin ortodox și nu vrea să își schimbe credința. Se bucură de ceea ce i se întâmplă și speră ca și oamenii să fie mulțumiți de ceea ce vor vedea, pentru că el va da tot ceea ce are mai bun, pentru ca lucrurile să iasă ca la carte. Este un pas foarte important în cariera lui, deși deja îl știe o țară întreagă, știe că aceasta este o mare oportunitate pentru a se face remarcat și India, unde ajunge să fie deja cunoscut ușor, ușor.

“Așteptăm în toamnă să filmeze la Paris o secvență în care o să particip și eu. Chiar și o secvență pentru mine este interesantă. E o onoare să joc într-un film indian. (…) Să mă purific, da, să-mi dea ăia să beau ceva din scoică, să mă transform în ceva.

Ori diliu, nebun. Din două trei. Da, sunt multe ritualuri acolo. Ei cred în zeități, multe, Guru, niște chestii, nu aș vrea să mă lipsesc, eu cred în Iisus Hristos, în Dumnezeu al nostru și atât. Mă vezi pe mine într-un cearceaf de ăla portocaliu, ras în cap și cu o narghită în frunte?”, a declarat Jean de la Craiova, la Antena Stars.

Mai apoi, îndrăgitul cântăreț de manele a vorbit și despre familia lui pe care preferă să o țină departe de lumina reflectoarelor, fiind din punctul lui de vedere cea mai bună alegere pe care o poate face pentru binele lor. Deși au luat de comun acord această decizie, au și ieșiri frumoase fie împreună, fie separat.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

„Singur pentru că familia mea este într-o direcție, iar eu am viața mea pe care o am, dar există și ieșiri frumoase, cu familia, eu, separat, în altă conjunctură, în altă lume, în altă destinație”, a mai zis artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Mai 2023 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.