Jean de la Craiova a acceptat invitația lui Denise Rifai de a fi parte din emisiunea pe care aceasta o moderează și a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre prima lui soție. Nu a mai vorbit niciodată până acum despre acest subiect sensibil și nici despre motivele care au dus la separarea lor. 

De ce i-a spus adio mamei copilului său

Jean de la Craiova a avut o relație în care credea mult și de pe urma căreia a luat naștere copilul său. Roxana este numele celei care la vreme aceea i-a furat inima cunosctului cântăreț de manele li deși nu au fost niciodată căsătoriți cu acte, acesta a numit-o mereu soția lui. Spera să trăiască alături de ea pentru toată viața, dar lucrurile nu s-au așezat așa cum și-a dorit el.

La un moment dat, mama femeii iubite l-a pus să aleagă între școală și ea, iar Jean de la Craiova a ales să pună studiile pe plan secund și s-a dedicat într-un totul mamei copilului său și s-au mutat împreună. La scurt timp după venirea pe lume a băiatului lor, mai exact când avea doar șase luni, cei doi s-au despărțit. Au ajuns în acel punct, deoarece a prins-o pe partenera lui în brațele unui alt bărbat și deși au trecut mulți ani de atunci, îi este extrem de greu să își amintească.

"Eram la liceu și a zis: ori nevasta, ori școala. Și am ales nevasta că era perioada de însemânțare. Era frumoasa, eu eram șugubăț. M-am căsătorit, nu cu acte, am rămas o noapte, două, apoi am rămas de tot.

M-am angajat la Timpuri Noi, aveam o meserie... puneam cârligele la macara la un obiect și făceam semn șoferului, ulterior am devenit magazioner. Lucram și seara cântam la Gambrinus. Apoi a venit copilașul, iar dragostea știi că durează 3 ani. S-au întâmplat niște lucruri și nu vreau să-mi mai aduc aminte. Ea era tânără, frumoasă, singură și a găsit pe cineva. S-a întâmplat că eu am venit mai devreme și am văzut și ne-am despărțit. Mi-a fost greu și mie și ei.", a declarat Jean de la Craiova în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.