Andreea Bănică trece astăzi printr-un moment extrem de greu, pentru că se împlinesc 20 de ani de când mama ei a trecut în neființă. Vedeta a postat câteva imagini în mediul online, dar și un mesaj care a reușit să emoționeze pe toată lumea care o urmărește.

Andreea Bănică, mesaj la 20 de ani de la moartea mamei sale

Ziua de 23 aprilie este una extrem de grea pentru Andreea Bănică, nu una de sărbătoare așa cum este pentru foarte mulți români, ci una care îi amintește de femeia care a adus-o pe lume. Femeia s-a stins din viață pe data de 23 aprilie 2003, ceea ce înseamnă că au trecut deja 20 de ani de atunci. Deși alte persoane în locul ei ar fi trecut deja peste tragedie, blondina nu a reușit încă să o facă.

Și-ar fi dorit ca în toți acești ani, mama ei să îi fie alături, să o sprijine, să o vadă cum are grijă de copiii ei și cât de tare îi iubește, cum se mută la casă nou sau cât de fericită ori tristă este în anumite momente din viața sa. Sunt multe evenimente unde și-ar fi dorit să o aibă aproape, dar acest lucru nu s-a putut deoarece a plecat mult prea devreme dintre noi, lăsând în urma sa o suferință imensă.

În cursul zilei de astăzi, și-a amintit cum de la concerte se ducea direct la spitalul unde era internată mama sa și cum o o privea neputincioasă știind că nu poate face nimic pentru ea. Le-a mărturisit fanilor ei, în timp ce a publicat chiar și o imagine cu mama ei, când artista era doar un copil, faptul că îi simte lipsa și că este foarte tristă și nu s-a temut nici să fie vulnerabilă în fața lor, moment în care ei au dorit să îi fie alături chiar și cu o vorbă bună, mai ales că unii dintre ei și-au pierdut părinții la rândul lor.

''Să mulțumim zilnic pentru frumusețea ce ne înconjoară și să fim recunoscători pentru ceea ce suntem și avem. Astăzi sunt un pic tristă, m-am întors în trecut cand eram tot pe scenă ca si azi…și ardeam de nerăbdare să cobor sa plec către mama care era în spital.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Simt trisțete, dezamăgire, dor, un dor nebun de tine MAMA! Mi-aș fi dorit să mă vezi cum mă mut, cum car haine nervoasă, cum gătesc, cum cânt, cum sar în sus de bucurie, cum nasc, cum îmi cresc copiii, cum îi iubesc, cum mă joc cu ei, cum îi cert, cum îi impac, cum greșesc, cum plâng când nu mi-e bine, cum privesc în gol cu ochii mei albaștrii din 23.04.2003! Iți multumesc Mama pentru ceea ce sunt azi și pentru ca m-ai făcut fetița ta cu bucle blonde.'', a transmis Andreea Bănică, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Aprilie 2023 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.