Andreea Bănică a făcut o serie de declarații dureroase despre copilăria sa, când era în grija tatălui ei foarte violent. Blondina a suferit enorm de pe urma evenimentelor neplăcute din viața și și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune ce era în sufletul ei la vremea respectivă.

Andreea Bănică, despre trecutul ei dureros

Andreea Bănică este genul acela de femeie care are mereu zâmbetul pe buze, care pare că nu are probleme și căreia lucrurile îi merg de minune. De curând, de exemplu, ea și partenerul ei de viață au pus bazele unei afaceri care le merge de minune și de care este foarte mândră. Lucian Mitrea nu este doar un partener de afaceri foarte bun, un soț și un tată exemplar este și bărbatul care i-a fost alături ani buni și care a reușit să o ajute să își revină de pe urma tramelor pe care le-a avut din cauza tatălui ei.

Artista și mama sa au avut de suferit din cauza bărbatului violent până când ea a împlinit vârsta de 19 ani, când a reușit să fugă din casa aceea. Anii au trecut, iar Andreea Bănică a ajuns să regrete faptul că a fugit de probleme și că nu a reușit să își ajute tatăl să se vindece de problemele pe care le avea, fiind sigură că dacă ar fi gândit pe atunci ca acum, ar fi făcut totul spre binele lui.

Având în vedere situația în care s-a aflat atât de mulți ani, ea și-a promis că nu va ajunge niciodată în felul acesta și s-a ambiționat să ajungă o femeie independentă, cu o familie frumoasă și, mai ales, cu un soț care sîi fie alături, care să o iubească și care să nu fie violent precum era tatăl ei.

„În primul rând m-a ambiţionat faptul că am vrut să fiu o femeie independentă, pentru că am văzut în familie o mamă care nu avea curaj să se impună şi să pună piciorul în prag. Părinţii mei nu au avut o viaţă prea uşoară împreună, probabil că s-au iubit la început, după care tata a început să bea şi nu a mai fost cum trebuia să fie, iar mama mea nu avea curaj, nu neapărat să divorţeze, dar să se impună, să pună piciorul în prag, să ia atitudine. Eu mi-am promis că nu voi ajunge aşa, voi fi o femeie independentă, voi avea avea o familie frumoasă, nicidecum cu un soţ violent vreodată. Asta m-a făcut să mă ambiţionez şi să ajung unde sunt astăzi.”, a declarat Andreea Bănică, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Deși a avut și el defectele sale, artista crede că s-ar fi bucurat să vadă unde este fiica lui acum, pentru că el își dorea fix lucrurile acestea pentru ea. De asemenea, bărbatul s-a bucurat și când fiica lui a reușit să își ia prima mașină din banii munciți de ea, mai ales că el era genul de om care o sfătuia să economisească.

„Cu siguranţă amândoi ar fi fost acum mândri de mine. Tatăl meu îşi dorea foarte mult ca eu să devin artist şi să fiu un om împlinit. Tatăl meu s-a bucurat enorm când mi-am luat prima mea maşină din banii munciţi de mine, tot timpul îmi spunea să economisesc, tatăl meu a avut calităţi foarte bune, nu doar faptul că era violent şi mâncam bătaie de la el. Însă toate lucrurile astea se întâmplau din cauza faptului că era bolnav şi nu avea voie să bea, de aici pornea totul, iar el nu înţelegea, avea nevoie de ajutor şi nu avea cine să i-l ofere pe vremea aia, iar eu eram foarte mică ca să pot să-l ajut.”, a mai zis ea, pentru sursa citată anterior.

Citeste si:
S-au împlinit 20 de ani de la moartea mamei Andreei Bănică....
S-au împlinit 20 de ani de la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2023 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.