Andreea Bănică a ajuns în cârje, fără de care nu se mai poate deplasa pentru o bună perioadă de timp. Blondina trece printr-una dintre cele mai grele perioade din viața sa și nu s-a putut abține să nu le vorbeacscă și celor care stau cu ochii pe ea în mediul online despre ceea ce i se întâmplă.

Andreea Bănică, declarații despre starea sa

Andreea Bănică este genul de vedetă foarte activă pe rețelele sociale, care preferă ca fanii ei să afle ultimele noutăți din viața ei chiar de la ea și tocmai de aceea a simțit nevoia să își spună oful în fața lor și de data aceasta. Vedeta traversează una dintre cele mai grele perioade din viața sa și și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune ce se află în sufletul ei în aceste clipe.

Ea a reușit, după postarea unei imagini, să își îngrijoreze serios admiratorii, care nu se așteptau să o vadă vreodată într-o asemenea situație. Pe plan profesional, a răsărit soarele pe strada ei și a familiei sale, având în vedere că afacerile pe care le are îi merg de minune și că, în viitorul apropiat, se va muta în casă nouă, dar nu poate afirma același lucru și în ceea ce privește sănătatea sa care i-a stricat planurile pe care le avea pentru această perioadă a anului.

Andreea Bănică nu a dat detalii despre cum a ajuns să aibă orteză la piciorul stâng, dar le-a transmis admiratorilor ei că, pentru o bună bucată de timp, va avea nevoie de ajutor să se deplaseze neputând să facă asta fără cârje. Oamenii au rămas mască și speră ca blondina să se recupereze repede, deoarece nu se pot obișnui să o vadă tristă, mai ales că ea era mereu cu zâmbetul pe buze.

”Nu știu dacă se vede tristețea pe față mea însă da, sunt tristă când mi se întâmplă ceva și nu mă pot mișca, deplasa așa cum o fac de obicei. Ei bine, am pățit-o fără să fi căzut, să mă fi lovit… ci pur și simplu din dorința de a face lucruri pe care în mintea mea doar eu știu să le fac mai bine! 14 zile m-am pricopsit cu orteza asta și cred că ar trebui să îmi iau și un baston sau cârjă pentru că altfel îl voi bagă și pe dreptul într-o orteză. Chinul naiba să mergi așa… S-a dus naiba și sportul meu… Zi cu soare vă doresc!”, a transmis Andreea Bănică, pe social media.

Citeste si:
Unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Mitică Popescu: „Cu...
Unde va fi depus trupul...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.