Moartea lui Mitică Popescu a îndurerat o țară întreagă. Lumea teatrului românesc este în doliu, iar mulți dintre cei care l-au cunoscut pe marele actor au transmis mesaje emoționante în mediul online. Unora nu le vine nici acum să creadă faptul că nu mai este printre noi și și-au găsit cu greu cuvintele pentru a spune ce este în sufletul lor.

Mitică Popescu a murit la 86 de ani

În urmă cu o zi, Mitică Popescu s-a stins din viață, la Spitalul Elias din Capitală, unde a fost internat timp de câteva zile, după ce a fost mutat de la Floreasca pentru recuperare și chiar dacă medicii au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a-l salva, nu i-au putut salva viața. Reprezentații spitalului au confirmat decesul, iar familia acestuia a transmis un mesaj despre pierderea suferită. Aceștia au spus despre Mitică Popescu faptul că și-a trăit ultimii ani de viață cu demnitate și că s-a bucurat de toată dragostea și admirația oamenilor din jurul lui.

„Îndrăgitul actor Mitică Popescu s-a stins din viață după afecțiuni grave și o suferință de scurtă durată. A înfruntat totul până în ultimele clipe cu curaj și cu simțul umorului care l-a făcut atât de deosebit printre „monștrii sacri” ai teatrului și filmului românesc. S-a încercat tot posibilul de către personalul medical, care merită recunoștință, dar boala n-a putut fi învinsă.

Mitică Popescu și-a trăit ultimii ani din viață cu demnitate și în confortul meritat după o îndelungată carieră de succes. Chiar dacă a mai avut puține apariții publice, s-a bucurat tot timpul de dragostea și admirația tuturor celor care l-au cunoscut sau întâlnit, de respectul și prietenia unanimă a membrilor activi din galeria clubului Rapid București, de afecțiunea și căldura familiei care i-a fost mereu alături”, a transmis familia lui Mitică Popescu într-un comunicat, conform hotnews.ro.

Toți cei care își doresc să îi poată aduce un ultim omagiu regretatului actor o pot face în locul în care acesta a susținut zeci de spectacole și anume Teatrul Mic. Trupul neînsuflețit al lui Mitică Popescu va fi depus în acest loc care a ocupat un loc special în sufletul regretatului actor, pentru ca fiecare om care își dorește să îi aducă un ultim omagiu să aibă posibilitatea de a o face.

Citeste si:
Vasile Muraru, declarații emoționante după moartea lui Mitică...
Vasile Muraru, declarații...

Cu infinită tristețe ne despărțim de marele actor Mitică Popescu”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Teatrului Mic.

Deși avea o vârstă înaintată, mulți dintre prietenii lui au fost în stare de șoc în momentul în care au aflat că Mitică Popescu și-a dat ultima suflare, pe data de 3 ianuarie 2023. Mulți l-au descris ca fiind un om plin de viață și amuzant de la care au avut multe lucruri de învățat, motiv pentru care sunt recunoscători. Alții au preferat să vorbească despre amintirile frumoase pe care le au împreună, înainte de a-l conduce pe acesta pe ultimul drum.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2023 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.