Vasile Muraru a făcut câteva declarații emoționante, la doar câteva zile după moartea lui Mitică Popescu. Marele actor a fost și el șocat de trista veste pe care a primit-o, mai ales pentru că ultima oară când vorbise cu el la telefon, totul părea să fie în regulă.

Ce a declarat Vasile Muraru la câteva zile de la moartea lui Mitică Popescu

Decesul lui Vasile Muraru a îndurerat o țară întreagă. Marele actor avea probleme serioase de sănătate, iar la doar două zile după ce împlinise vârsta de 86 de ani, a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală, urmând să fie mutat la Spitalul Elias, unde și-a găsit și sfârșitul. Cadrele medicale au făcut tot ceea ce au putut pentru a-i salva viața, dar trupul lui era mult prea slăbit și nu a mai putut lupta cu boala.

Primii care au vorbit despre decesul lui Mitică Popescu au fost cei din familie, care au ales să transmită un comunicat de presă prin intermediul căruia să confirme ceea ce s-a întâmplat. Aceștia au mai zis că ultima perioadă din viața lui a fost una bună, pe care a trăit-o înconjutat de cei dragi și zâmbind, pentru că era un om cu un simț al umorului deosebit care nici măcar atunci când și-a simțit sfârșitul, nu a fost supărat. Nu doar cei din familie au vorbit despre marele actor, ci și colegii lui de breaslă.

Printre cei care au oferit declarații emoționante despre pierderea lui Mitică Popescu s-a aflat și Vasile Muraru. El aflase despre regretatul actor că era internat, doar că a sperat că și de data asta va învinge boala, doar că nu a fost deloc așa și nici nu se aștepta la una ca asta.

„Am aflat că este internat la Urgență, după la Elias, dar speram, căci, de atâtea ori, a trecut pe lângă el (n.r. boala) și a mers mai departe. Speram ca și de data asta. Nu mă așteptam să fie vestea asta…Vorbisem cu el cu o lună înainte de internare. Ăsta era felul lui de a fi. Un om optimist, cu o eleganță, un om deosebit, un om adevărat…”, a declarat Vasile Muraru, pentru Antena Stars.

Cei doi purtaseră o conversație, în urmă cu o lună, iar lucrurile păreau a fi în regulă. Despre Mitică Popescu a mai spus că era un om optimist, adevărat și cu o eleganță aparte, dar care mai ales nu se plângea niciodată de problemele pe care le avea.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

„Niciodată (n.r. nu s-a plâns de problemele de sănătate). Nu îi stătea în caracter asemenea vorbe spuse. El era genul de om care să muncească, să vorbească cu toată lumea, să socializeze, un om în adevăratul sens al cuvântului. Dumnezeu să îl ierte și să îi înalțe sufletul…”, a mai zis actorul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.