Concurentele de la „Bravo, ai stil!” continuă certurile atât în platoul emisiunii, cât și în afara lor. Față în față nu toate au curajul de a-și exprima opinia, dar în culise fiecare are ceva de zis. Beatrice a fost luată la întrebări despre competiție și despre colegele sale și nu s-a temut să își dea cu părerea.

Concurentele de la „Bravo, ai stil!” nu se lasă așa ușor

Dacă la începutul emisiunii, concurentele de la „Bravo, ai stil!” erau foarte liniște și nimeni nu ar fi zis că se vor încinge spiritele atât de repede între ele. De câteva zile bune, certurile dintre ele au început să își facă ușor, ușor apariția, iar una dintre concurentele care nu doar că își dă cu opinia despre celelalte, dar le-a atras atenția și celor din fața micilor ecrane este nimeni alta decât Iris, cea despre care a vorbit chiar și Beatrice într-unul dintre interviurile sale legate de emisiunea de la Kanal D2.

Din punctul ei de vedere, Iris încearcă anumite lucruri despre care crede că nu se află neapărat în zona sa de confort, urmând să menționeze că nu are nici cea mai mică ideea care este, de fapt, zona de confort a colegei sale, deoarece a venit cu multe ținute în zone diferite. Având în vedere discuțiile aprinse pe care le-a avut cu celelalte fete, ea a mai zis că în afara lui Iris și a Sorinei, crede că toate celelalte aleg variantele safe.

"Sorina și-a ieșit din zona de confort. Iris încearcă niște lucruri, nu cred că este în zona ei de confort. Nici nu știu care este zona ei de confort pentru că în ținutele ei, așa cum au fost ele, au fost diversificate. Sper să nu îmi scape cineva acum, dar cred că în afara de ele două toate vin mai safe. Nu e nimic greșit, dar nu văd balanța. Știu că este greu să faci o ținută simplă", a zis Beatrice, la "Bravo, ai stil" Backstage.

Beatrice a mai zis și că experiența din cadrul emisiunii de la Kanal D2 este una foarte interesantă, plină cu suisuișuri și coborâșuri, moda fiind foarte subiectivă. Concurenta a recunoscut că este foarte dezamăgită, dar și frustrată din cauza faptului că fetele nu își dau la fel de tare interesul ca și ea, nu muncesc la fel de mult, dar cu toate acestea primesc o mai mare apreciere din partea juraților.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

"Este interesantă, acesta cred că este cel mai bun cuvânt. Este plină cu de toate, cu suișuri, coborâșuri, are de toate. Moda este foarte subiectivă și înțeleg părerea juraților. Înțeleg că nu poate fi de fiecare dată pe aceeași lungime de undă cu mine, dar în același timp cumva este frustrant să văd că restul concurentelor... mi se pare că nu muncesc la fel de mult ca mine și cumva să fie peste mine cred că este lucrul care mă deranjează cel mai mult", a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2023 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.