Alex Abagiu a oferiti câteva declarații despre emisiunea "Bravo, ai stil!", după ce în cadrul acestui sezon a devenit unul dintre jurați. Este foarte fericit că are ocazia de a face parte din echipă și se bucură, de asemenea, că a fost primit cu brațele deschise. Uite ce a zis!

Alex Abagiu, detalii din spatele camerelor de filmat

Alex Abagiu este noul jurat al emisiunii "Bravo, ai stil!" și chiar dacă aceasta a început de doar câteva zile, el pare că face parte din peisaj deja de multă vreme, după cum au spus și ceillalți jurați. Nu doar Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu sunt fericiți că au un asemenea coleg, ci și el se bucură că stă pe unul dintre cele mai importante scaune din România, lucru care i se pare interesant într-un anume fel, dar și unul care vine la pachet cu o mare responsabilitate.

Deși pe micile ecrane a părut sigur pe sine, fără emoții, în realitate în clipa în care a fost nevoit să jurizeze prima concurentă, în care a auzit producătorul în cască, iar toate luminile au fost pe el, a înghețat pur și simplu, dar crede că este normal să se întâmple așa, având în vedere că era ceva cu totul și cu totul nou pentru el. Este un show pe care l-a urmărit și din care face parte acum, iar asta nu are cum să nu pună o mare presiune asupra lui.

Despre colegul lui, Maurice Munteanu, Alex Abagiu, a zis că este unul dintre oamenii cu care a colaborat pentru prima dată și chiar a zis că, în spatele camerelor de filmat, și-au amintit de vremurile acelea și au făcut glume pe seama subiectului. Pe Raluca Bădulescu a cunoscut-o prin intermediul unor prieteni, dar nu știe foarte multe lucruri, ci doar că emisiunea de la Kanal D2 nu ar mai fi la fel fără ea.

"Unul dintre cele mai flatante scaune din România, pe care poți să stai. E super interesant, e un scaun care vine cu responsabilitate foarte mare pe umeri. Primul moment în care a trebuit să vorbesc, în care aveam producătorul în cască, în care lumina era pe mine, în care aveam o concurentă în față, a fost momentul în care am înghețat. Și cred că e normal, până la urmă. Vorbim despre un show care are tradiție, la care eu însumi m-am uitat, nu mai vorbesc despre fetele astea care au crescut cu el.

Citeste si:
Fraudă BAC 2023. Ministrul Ligia Deca, despre scandalul scurgerii...
Fraudă BAC 2023. Ministrul...

Cu Maurice mă cunosc de foarte mult timp, eu am fost unul dintre oamenii cu care Maurice a lucrat pentru prima dată. Chiar am râs pe tema asta în culise și ne-am adus aminte de primul nostru shooting împreună. Pe Raluca nu o cunosc atât de bine, o cunosc prin prisma prietenilor mei, dar Raluca este acest element fără de care "Bravo, ai stil" nu ar putea să existe. Este spumoasă, plină de viață, liantul pentru noi toți de acolo”, a declarat Alex Abagiu, conform wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2023 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.