Războiul dintre Zannidache, fostul concurent de la Survivor România și vloggerița Aluziva se pare că se va muta din mediul online, pentru că ea și-a propus să facă o plângere penală împotriva rivalului său, pe motiv că ar fi instigat la ură și violență.

Zanni, despre plângerea penală pe care vrea să o facă Aluziva

Aluziva, pe numele ei real Alina Greavu, a început un întreg război împotriva lui Zannidache și invers. Totul a pornit de la susținerea pe care influencerița le-a arătat-o, pe social media, persoanelor care au căzut pradă substanțelor interzise, fapt care l-a determinat pe tânăr să comenteze acest aspect pe unul dintre live-urile sale, ceea ce nu a fost apreciat de ea, care a comentat la rândul ei, iar de aici până la un întreg scandal între ei a mai fost un singur pas.

„ Zanni a zis despre mine, in timpul unui live pe YouTube, ca sunt curva, proasta, urata, drogata, handicapata, oligofrena, steoarfa, a facut misto de aspectul meu fizic, de tot ce a putut. Asta DUPA ce a zis initial ca Ana Morodan e la randul ei curva si merita batuta, legata in lanturi si tinuta nemancata trei ani de zile - ulterior a zis ca merit si eu acelasi lucru. Un artist de trap cunoscut, persoana publica, un tip care are peste 1 milion de followeri pe net, care e idol pentru o multime de adolescenti.
Nu am de gand sa trec cu vederea peste cate a putut sa spuna despre mine si Ana Morodan, in ce hal ne-a jignit pe amandoua si cu cata lejeritate a zis ca femeile merita batute, in general. Nu doar ca ma duc maine la politie sa ii fac plangere, dar chiar il voi da in judecata, pentru ca vreau sa plateasca pentru comportamentul lui. E prima data cand fac asa ceva. Sper ca asta sa fie o lectie nu doar pentru el, ci pentru toate persoanele care se folosesc de social media pentru a imprastia idei si mentalitati toxice, hate speech si violenta domestica”,
a scris Aluziva, pe Instagram.

Ea a decis să i se facă dreptate în instanță, deoarece după părerea sa, Zanni nu a făcut altceva decât să instige la ură și la violență, iar ea nu poate fi de acord sun nicio formă cu una ca asta, așa că a anunțat că va face o plângere penală, dar Zanni nu pare speriat de idee, mai ales că a purtat o discuție cu avocații lui care i-au zis că nu i se poate întâmpla nimic rău.

”Am vorbit cu avocatii mei și au zis că eu nu sunt un pericol pentru societate. Că orice aș face, nimeni nu are ce să-mi facă, că orice aș face și cum aș fi, eu am spus deja. Că sunt alergic la cei care consumă substanțe interzise. Am întrebat avocatul dacă are Aluziva are ce să-mi facă? Avocatii mi-au zis că nu are ce să-mi facă, să le spun și lor la poliție exact toată povestea”, a declarat Zanni, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Anca Neacșu a sărit în apărarea lui Theo Rose în scandalul cu Irina...
Anca Neacșu a sărit în...

Mai mult de atât, avocații l-au mai asigurat pe Zanni de faptul că în acest caz, cel puțin, este protejat de societate, pentru că este alergic la ceva nu acceptă societatea însăși, adică drogurile și consumul lor. Fostul concurent de la Survivor România a fost mereu împotriva lor și a promovat ideea aceasta pe socia media, tocmai de aceea pare protejat și este liniștit, pentru că avocații sunt alături de el, iar după părerea sa, Aluziva nu are ce face în acest sens.

”Mi-au zis că eu sunt protejat de societate pentru că la rândul meu eu protejez societatea pentru că sunt alergic la ceva ce nu acceptă societatea, adică drogurile. Mi-au zis că eu promovez antidrogul, sunt alergic la cei care s-au drogat și că nu sunt de acord cu compansiunea acestor oameni. Avocații mi-au zis că tot cazul meu e protejat de societate, eu trebuie să fiu felicitat de societatea. Zannidache, vrei să te angajăm la antidrog? Avocații mi-au zis că lumea empatizează cu mine”, a mai zis el.

Citeste si:
Ligia Deca, acuzată de abuz în serviciu
Ligia Deca, acuzată de abuz...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2023 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.