Gabriela Cristea și Mara Bănică au fost în stare de șoc în momentul în care au aflat și ele că Deea și Dinu Maxer au luat decizia de a divorța. Aceștia aveau mai bine de 18 ani de relație și tocmai de aceea, mare le-a fost mirarea oamenilor în clipa în care au citit rândurile pe care aceștia le-au transmis pe Facebook.

Gabriela Cristea și Mara Bănică, despre divorț

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Deea și Dinu Maxer au decis că ar fi mai bine pentru fiecare dintre ei să o ia pe drumuri diferite, deși și-au fost alături în jur de 18 ani. Vestea a șocat o țară întreagă, dar le-a lăsat un gust amar mai ales celor care i-au cunoscut și pentru care reprezentau cuplul perfect. Cei doi au făcut anunțul printr-un mesaj comun, ceea ce a făcut-o pe Gabriele Cristea să afirme faptul că, după părerea ei, lucrul acesta înseamnă că au găsit suficient de multă înțelepciune și respect ca după o relaie atât de lungă să facă despărțirea mai ușoară, într-un mod civilizat.

Tot partenera de viață a lui Tavi Clonda a zis că a fost de-a dreptul surprinsă în momentul în care a văzut anunțul pe care aceștia l-au făcut pe social media. Nu se aștepta nici ea, dar se bucură că nu s-a terminat totul între ei cu un scandal așa cum se întâmplă în cele mai multe dintre cazuri, mai ales că la mijloc sunt copiii lor, care ar putea suferi mai mult deât cred ei.

”Recunosc că am fost extrem de surprinsă în momentul în care am văzut că Deea și Dinu Maxer au hotărât ca drumurile lor să meargă pe cărări separare. M-am întâlnit deseori cu ei, au venit și la noi acasă, au doi copii absolut superbi, dar în viață se mai întâmplă și așa. Am văzut că au postat un mesaj comun, ceea ce înseamnă că au găsit suficient de multă înțelepciune și respect ca după 18 ani de relație să meargă mai departe într-un mod civilizat și să facă și din despărțirea asta o situație cât se poate de civilizată, mai ales că copiii sunt cei care suferă și ei probabil că încearcă să le ușureze cât mai mult sarcina celor mici”, a declarat Gabriela Cristea, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Pe de altă parte, Mara Bănică a transmis și ea un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, unde este activă și unde postează destul de des, un mesaj despre divorțul celor doi. Ca și colega sa de breaslă, Gabriela Cristea, aceasta a fost surprinsă de decizia lor de a o lua pe drumuri diferite, mai ales că îi cunoaște de foarte multă vreme și mereu a crezut că legătura dintre ei era una specială. I-a descris ca fiind niște oameni drăgăstoși, atenți unul la nevoile celuilalt și îndrăgostiți, motiv pentru care nu i-a venit să creadă că nu vor mai forma un cuplu.

”Dacă și Maxerii s-au despărțit, ce o mai urma? Îi cunosc de o grămadă de ani și mereu mi s-a părut că au o legătură fenomenală! Uniți, îndrăgostiți, drăgăstoși, atenți unul cu celălalt… Trist”, a scris Mara Bănică, pe Facebook.
Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Martie 2023 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.