Andreea Esca nu s-a pensat niciodată, iar în timpul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu doar câteva zile, prezentatoarea de la Pro TV a povestit de ce a luat această decizie și de ce nimeni nu a convins-o să își schimbe părerea. Iată ce a povestit vedeta!

Andreea Esca, motivul pentru care nu s-a pensat niciodată

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi din țară, care are ani de carieră de ani de zile în spate. Aproape că nu există român care să nu fi auzit de ea, dar există totuși lucruri pe care cei care o urmăresc de la începuturile carierei sale nu le știu despre ea, precum faptul că nu s-a pensat niciodată până la aproape 50 de ani pe care îi are.

Curioși din fire, admiratorii ei au dorit să afle de ce anume a luat această decizie, iar ea nu i-a ținut prea mult pe jar, ci le-a spus cine este persoana din viața sa care a convins-o să nu se penseze și ori de câte ori cineva înceca să o facă să se răzgândească și să țină pasul cu moda, ea își amintea cuvintele bunicii sale și nu s-a lăsat convinsă în acest sens. Ei bine, pe vremea când era doar o adolescentă, cel mai probabil puțin mai mică decât fiica ei, bunica acesteia a sfătuit-o să nu se penseze deloc, deoarece i se va strica forma sprâncenelor, iar ea a ascultat-o.

A iubit-o mult pe bunica sa și i-a ascultat toate sfaturile, chiar și după trecerea ei în neființă și nu regretă nicio secundă lucrul acesta. Acum, sunt la modă sprâncenele așa cum le are Andreea Esca de când se știe și este foarte fericită.

„Nu mă pensez pentru că bunica mea, când eram adolescentă, îmi spunea tot timpul să nu mă pensez pentru că o să mi se strice forma și sprâncenele sunt frumoase așa. Eu o iubeam foarte mult și țineam la sfaturile ei, astfel încât nu a fost nimeni în stare să mă convingă să mă pensez. Uite că acum au revenit la modă. În sfârșit, sunt la modă. Ce făceam dacă nu mai aveam sprâncene? Se poartă acum mari, rebele, în toate sensurile”, a declarat Andreea Esca, conform ego.ro.

Citeste si:
De ce s-a retras Nelu Curcă din serialul „La Bloc” la Mănăstirea...
De ce s-a retras Nelu Curcă...

Mai mult de atât, ea a zis că nu face nimic special pentru a se menține în formă, ci trăiește după bunul ei plac, așa că nu le poate spune secretul siluetei sale celor care așteptau asta din partea sa.

„Nu fac nimic în mod special, poate faptul că mă ocup de lucruri care îmi plac, mă întâlnesc cu foarte mulți oameni care îmi plac. Nu sunt obligată să fac multe compromisuri, poate asta îți face bine la ten. La siluetă nu este niciun fel de mister, încuiați frigiderul și faceți sport. Îmi pare rău, nu am altfel de secret. Am foarte multe plăceri alimentare, dar pe care nu le pun în aplicare întotdeauna”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Martie 2023 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.