Dan Negru a dat, în urmă cu ceva timp, o serie de declarații în care printre altele a recunoscut că i-ar plăcea să fie public salariul Andreei Esca de la Pro TV. Deși reacția prezentatoarei de știri a fost una întârziată, a meritat așteptarea, fiindcă a dat replica în stilul ei caracteristic.

Andreea Esca i-a dat replica lui Dan Negru

Dan Negru este sincer de fiecare dată în declarațiile pe care le oferă și, de asemenea, obișnuiește să își dea cu părerea despre multe subiecte, indiferent de natura lor. Prezentatorul TV este apreciat de mii de oameni, iar cuvintele lui au impact destul de mare asupra celor care îl urmăresc. În cadrul unui interviu pe care acesta l-a acordat, în urmă cu mai mult timp, a zis că îl deranjează extrem de tare faptul că nu sunt publice salariie pe care le încasează vedetele, din motive de confidențialitate.

În plus, acesta a menționat că a vorbit, cândva, cu Andreea Esca, în ideea în care să iasă fiecare în față cu salariile, ceea ce în mod evident nu s-a întâmplat până acum. Mai apoi, a dat exemplul lui Jimmy Fallon care a spus de fiecare dată, fără niciun fel de restricție, cât anume câștigă și nimeni nu a avut ceva de comentat legat de asta.

„Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia. Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!’, a declarat Dan Negru, acum ceva timp, pentru cancan.ro.

Reacția Andreei Esca a întârziat să apară, dar a fost una pe măsura așteptărilor. Demonstrând din nou că are un simț al umorului dezvoltat, prezentatoarea de știri a zis că i se pare o glumă bună și că în mod clar nu este deranjată de cuvintele colegului ei de breaslă. În fond, este conștientă de faptul că sunt o mulțime de oameni extrem de curioși în ceea ce privește banii pe care îi încasează lunar, dar nu se poate enerva nici măcar o secundă din această cauză, pentru că nu îi stă în fire, ci doar se amuză copios pe seama replicilor pe care, la rândul ei, le primește.

Citeste si:
Supraimpozitarea şi cumulul pensie-salariu, prin lege, nu prin...
Supraimpozitarea şi cumulul...

„Am să plec într-o croazieră. Este un program pe care l-a lansat Gwyneth Paltrow. Așa ar trebui, să ne întâlnim acolo”, a declarat Andreea Esca, în emisiunea „Exclusiv VIP”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.