Andreea Bălan a transmis mesaj neașteptat după ce ea și Andreea Antonescu au pierdut marele premiu America Express în fața adversarilor lor, Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Aceștia s-au descurcat mult mai bine, iar spre bucuria celor care i-au susținut încă din prima ediție, ei au fost cei care au ridicat trofelul deasupra capului. Cum a reacționat blondina, după înfrângere!

Andreea Bălan, primele declarații după finala America Express

Ideea de a participa la America Express a fost una care a încântat-o pe Andreea Bălan, deși acest lucru a înseamnat să stea departe de fetițele sale, Ella și Clara, timp de zece săptămâni. De dragul lor, dar și pentru faptul că este o femeie care luptă din greu pentru a obține ceea ce își dorește, a dat totul pentru a ajunge cât mai departe în concurs și a visat la marele premiu, pe care l-au câștigat Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

La scurt timp după terminarea ultimei ediții America Express sezonul 5, Andreea Bălan a transmis un mesaj care pe fanii ei i-au emoționat până la lacrimi, pe care l-a început felicitându-i pe câștigători așa cum se cuvine, recunoscând că au câștigat cei mai buni. În același timp, este mândră de ele că au reușit să facă atât de multe lucruri în concurs, dar mai ales că au luptat cot la cot cu niște bărbați puternici. Ambiția, curajul și dorința de a câștiga și de a-i face mândri de ele pe cei de acasă au fost cele care le-au dus atât de departe în concurs, iar admiratorii lor sunt fericiți pentru ele, chiar dacă au ieșit pe cel de-al doilea loc.

”Felicitări @bordeacatalin & @nelucortea. Cei mai buni au câștigat și cele mai ambițioase perechi au fost în finală. Ne bucurăm pentru locul 2 și că noi două la 49 de kg am luptat cot la cot cu niște bărbați puternici. A fost o experiență unică pe care nu o voi uita niciodată!

Sunt mândră mine că nimic nu m-a doborât în această viață, că sunt ambițioasă și de fier atunci când trebuie să muncesc și să obțin ceea ce îmi doresc, sau un loc pe podium, dar totodată această forță a mea, vine dintr-o sensibilitate profundă și aparte pe care o simțiți în piesele mele și puțini o văd în realitate. Așa sunt eu și așa am reușit în viață. Mulțumesc vieții pentru lecții. Am învățat din ele.”, este mesajul postat Andreea Bălan, pe Instagram, după marea finală.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

De asemenea, de la primele ore ale zilei, Andreea Bălan a postat și un vlog în care apare alături de fiicele sale și în care vorbește despre experiența pe care a trăit-o în emisiunea de la Antena 1, dar în care a răspuns și unor întrebări venite din partea telespectatorilor. Nu au lipsit nici comentariile de hate, în care oamenii au acuzat-o că a trișat pe tot parcursul competiției, moment în care blondina s-a apărat spunând că dacă a trișa înseamnă a lupta pentru echipă, atunci a fost cum au zis ei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Martie 2023 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.