Mădălina Crețan și-a găsit puterea de a accepta invitația lui Mihai Morar de a merge și de a purta o discuție cu acesta despre cum a fost viața alături de regretatul ei soț, Vlad-Darius Crețan, dar și despre cum este aceasta, după ce soțul ei a plecat în lumea celor drepți.

Mădălina Crețan, despre moartea lui NOSFE

Mădălina și Nosfe au o poveste de iubire cum rar le este dat oamenilor să trăiască, în lumea aceasta, dar care din nefericire nu a durat atât de mult pe cât ar fi trebuit. Au fost fericiți împreună, au trecut prin bune și prin rele și au dat viață unui copil, care s-a trasformat în centrul Universului lor. Au trecut cinci luni de când regretatul artist nu mai este printre noi, iar soția lui și-a găsit puterea și curajul de a accepta invitația de a merge într-un podcast, unde a spus adevărul despre moartea lui Nosfe, despre care mulți au afirmat că a fost ucis de industrie.

„Sunt foarte multe piese scrise folosind verbe la trecut și atunci e imposibil să nu mă șocheze. Poate, dacă el ar fi fost aici și le-aș fi ascultat, nici nu aș fi observat acele verbe folosite la timpul trecut, dar cred că ăsta este lucrul care m-a șocat. (…) La începutul relației noastre, el mi-a spus, la un moment dat, că el simte că o să moară tânăr, că el crede că o să moară undeva pe la 45 – 50 de ani și am ignorat complet acea discuție de atunci pentru că am zis că e un pic nebun și cine știe ce a visat aseară și a scos această bazaconie pe gură. De atunci, n-am mai vorbit niciodată de acest lucru. Nu știu dacă el a mai simțit în continuare asta sau nu a mai simțit-o. A apărut Iris în viața noastră. Dacă a mai simțit acest lucru, probabil a ales să ignore.

Acum ceva timp, după ce s-a întâmplat, am găsit în telefonul lui… el scria și o carte. Știam, doar că nu citeam în timp real ce scria. Cartea ar fi trebuit să se numească Rapasutra. A căzut cumva pe umerii mei și această responsabilitate. Este o carte pe care el voia să o compună numai din versurile lui pentru că, așa cum a spus el în scris, „dacă îți dorești să îmi cunoști biografia, va trebui să îmi citești fiecare vers în parte pentru că în acele versuri este povestea vieții mele”, a povestit Mădălina Crețan, în podcast-ul lui Mihai Morar.

Pentru a liniști pe toată lumea, Mădălina Crețan a zis că pe soțul ei nu l-a omorât nimeni, chiar dacă a avut și el momente dificile de-a lungul vieții sale la fel ca orice om. De asemenea, a povestit că el i-a zis cândva că va muri undeva pe la 45-50 de ani, doar că nu l-a băgat în seamă și nici nu a mai adus în discuție lucrul acesta de atunci, iar ceea ce a șocat-o și mai tare a fost faptul că a găsit zilele trecute, o notiță în telefonul lui, în care scria fix lucrul acesta.Un alt lucru care îi dă de gândit acum, după pierderea soțului său, este faptul că în multe dintre piselele sale folosea verbe la trecut.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

„În unul din textele din telefonul lui, am găsit iar scris „Eu le spun tuturor că o să mor până în 45. În fine… Un nebun”. Uite, eu cred că voi muri bătrână. (…) E adevărat că n-am mai vorbit niciodată cu el despre acest lucru, în afara discuției de atunci și nu mi-a lăsat nicio secundă impresia că și-ar dori să i se încheie viața”, a mai zis soția artistui.

Soția regretatului artist a zis că și el a avut momente în care nu a fost bine, în care a avut probleme cu banii, dar oricât de greu îi era nu lăsa nicio zi să treacă, fără a scrie sau fără a desena ceva. Oricât de greu îi este acum, ea nu vrea să învinovățească pe nimeni pentru ceea ce s-a întâmplat, fiind nevoită să rămână puternică pentru fiica ei, Iris.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...

„Pe Nosfe nu l-a omorât nimeni. A avut perioade în viața lui în care s-a chinuit ca noi toți, din cauza job-ului, din cauza familiei, din cauza traficului și așa mai departe, dar nu consider că pot să pun degetul pe un motiv și să spun „ăsta este motivul pentru care s-a întâmplat asta”. Așa a fost să fie. Nu pot să acuz și să spun că industria este de vină. Da, a contat poate la nivel psihic. I-a ținut creierul încărcat, l-a stresat, l-a supărat, poate din aceste motive i-a bătut inima mai tare în niște zile, dar nu consider că a tras cineva cu pistolul îndreptat spre el”, a adăugat Mădălina Crețan.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Martie 2023 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.